• Μειωμένη τιμή

Frezyderm Diamond Velvet Anti-wrinkle Cream 50ml

Κωδικός:

Μάρκα: Frezyderm

64,93 €
45,45 € -30%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

*36% μείωση ρυτίδων
17,5% μείωση δερματικής τραχύτητας**
18% βελτίωση δερματικού ανάγλυφου** 

Κρέμα ενισχυμένης αντιγηραντικής δράσης για άμεση σύσφιγξη και ταχεία μείωση ρυτίδων στο ώριμο ή/και ταλαιπωρημένο δέρμα, χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις. Η πρωτοποριακή κρυσταλλική δομή πούδρας διαμαντιού και το Boron Nitride επιταχύνουν την ανανέωση της επιδερμίδας και χαρίζουν μοναδική λάμψη. Παράλληλα, τα ειδικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά, βασισμένα στην Επιστήμη της Επιγενετικής, αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, αντιστρέφοντας δραστικά την πορεία φθοράς του χρόνου. Η επιδερμική αναγέννηση επιταχύνεται, η πυκνότητα της επιδερμίδας αυξάνεται, η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα επανέρχονται, οι ρυτίδες «γεμίζουν» αποτελεσματικά και η φυσική λάμψη αποκαθίσταται ορατά. Επιπλέον, η Diamond Velvet Anti-Wrinkle Cream διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση που προσφέρει βαθιά και παρατεταμένη ενυδάτωση στο δέρμα διατηρώντας τα αποθέματα υγρασίας του.

*Technical Data – Hyaluronic Acid

** Technical Data – Marine Exopolysaccharide

Κατάληλο για

  • Ώριμο (60+) ή/και ταλαιπωρημένο δέρμα
  • Ξηρό/αφυδατωμένο/θαμπό δέρμα
  • Δέρμα με ρυτίδες
  • Χαλαρό περίγραμμα προσώπου
  • Κάθε τύπο δέρματος

Χρήση: Πρωί ή/και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα, στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Korres Olive Βιολογικό και Ξηρό Βερικοκέλαιο για Πρόσωπο και Σώμα Αντιγηραντικό με Άνθη Ελιάς 100ml

Ξηρό λάδι σώματος με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

CeraVe SA Smoothing Cream For Dry, Rough, Bumpy Skin 340gr

Ενυδατική και απολεπιστική κρέμα. Η σύνθεσή της με 3 απαραίτητα ceramides, ουρία, LHA και σαλικυλικό οξύ ενυδατώνει και απολεπίζει την ξηρή τραχιά επιδερμίδα καθώς αποκαθιστά τον προστατευτικό επιδερμικό φραγμό.

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Rich Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ξηρές Επιδερμίδες 50ml

Η ομορφιά σε ένα βάζο για μια γενική αναζωογόνηση της επιδερμίδας

Μια μοναδική, πολύ πλούσια κρέμα με butter υφή για μια πλήρη και ολική αναζωογόνηση κατά της γήρανσης. Οι τριπλοί μηχανισμοί αντι-γήρανσης συμβάλλουν στην ορατή μείωση γραμμών και ρυτίδων και στη βελτίωση της πυκνότητα των βαθύτερων στρωμάτων της επιδερμίδας, για μια ανορθωμένη εμφάνιση του περιγράμματος και πιο φωτεινή εμφάνιση.

Klorane Leave-in Detangling Spray With Oat Milk 200ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Klorane, κατάλληλο για ξηρά μαλλιά, σε spray. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε στεγνά μαλλιά, ωστέ να τα ξεμπερδέψει και να διευκολύνει το χτένισμα, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Ξηρά

Ιδιότητες: Leave In

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός σε Πράσινο χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία.

Θερμός

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 350ml

Elancyl Slim Design 45+ Κρέμα για Αδυνάτισμα Σώματος 200ml

Κρέμα της Elancyl που βοηθάει στην καταπολέμηση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους. Ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία, βοηθάει την λιποδιάλυση και συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των περιττών υγρών. Είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα.

Περιοχή Χρήσης: Για όλο το σώμα

Είδη: Κρέμα

Χρήση: Αδυνάτισμα

Youth Lab. Brightening Vit-C Hydra Gel Μάσκα Ματιών για Ενυδάτωση 60τμχ

Μάσκα ματιών σε αυτοκόλλητα επιθέματα της Youth Lab., τα οποία αφαιρούνται εύκολα και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζονται με ακρίβεια σε μικρές περιοχές κάτω από τα μάτια. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Τρόπος Εφαρμογής: Patches

Δράση: Ενυδάτωση

Uni-Pharma Repel Άοσμο Εντομοαπωθητικό Spray Κατάλληλο για Παιδιά 100ml

Ενυδατικό και προστατευτικό με εντομοαπωθητική δράση. Η εντομοαπωθητική δράση του διαρκεί 8 ώρες και προστατεύει από ένα ευρύ φάσμα εντόμων: κουνούπια, και το κουνούπι-τίγρη, σκνίπες, ψύλλους, τσιμπούρια, μύγες, μέλισσες, σφήκες. Είναι άοσμο, χωρίς συντηρητικά και parabens.

Grobag Χειμερινός Υπνόσακος με Πόδια Steppee 2.5 tog Grey Marl

Αυτός ο χειμερινός υπνόσακος - φορμάκι, της εταιρίας Tommee Tippee, θα κρατήσει το μικρό σας ζεστό και προστατευμένο κατά τη διάρκεια του ύπνου. Φοριέται σαν ρουχαλάκι, δίνοντας στο παιδί απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, επιτρέποντάς του να σηκώνεται και να περπατά. Τα 2.5 tog το κρατούν στη σωστή, για την εποχή, θερμοκρασία.

Χαρακτηριστικά:

Είδος: Φορμάκι

Τύπος: Χειμερινός

Βαθμοί Tog: 2.5tog

Χρώμα: Γκρι

Lierac Premium Le Serum Absolu 2023 Edition Αντιγηραντικό Serum Προσώπου για Λάμψη 30ml

Ορός λάμψης προσώπου με αντιγηραντική δράση της Lierac, κατάλληλος για ευαίσθητη επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση, Λάμψη

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη

Fresk Παιδικά Παπουτσάκια Θαλάσσης Καφέ

Τα παπουτσάκια θαλάσσης πέρα από άκρως χρηστικά, έχουν σχεδιαστεί και για να παρέχουν άνεση στα παιδικά ποδαράκια. Προσφέρουν ασφάλεια μέσα στη θάλασσα, αποτρέποντας τους τραυματισμούς από αχινούς, πέτρες και βράχια, επιτρέποντας στο παιδί να αισθάνεται σιγουριά όταν πατάει έχοντας την ελευθερία να εξερευνεί. Η χρηστικότητά τους δεν περιορίζεται μόνο μέσα στο νερό αλλά κι έξω από αυτό. Το παιδί θα περπατάει άνετα στην παραλία χωρίς να ανησυχείτε ότι θα καεί ή θα πατήσει κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι, της εταιρίας Fresk, διατίθεται σε καφέ χρώμα. Επιτρέπει στο παιδί να αλωνίζει στα πέρατα, ικανοποιώντας την δημιουργικότητα και την περιέργειά του.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!