Korres Saffron Amber Eau de Toilette 50ml

Κωδικός: 5203069086946

Μάρκα: Korres

18,77 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Safron Amber Άρωμα με Σαφράν & Κεχριμπάρι - 50ml

Η σύνθεση του Safron Amber Άρωμα με Σαφράν & Κεχριμπάρι της Korres περιέχει στη σύνθεσή του 86% φυτικά συστατικά. 

Βασικά συστατικά

  • Σαφράν: ένα πολύτιμο φυτό της φύσης, του λουλούδι του σαφρόν, ανθίζει μία φορά τον χρόνο για μόλις δύο εβδομάδες. Μαζεύεται προσεκτικά κα ιμε υπομονή με τα χέρια ώστε να προστατευθεί το ντελικάτο, εύθραυστο άνθος, σύμβολο της ομορφιάς, αισθησιασμού και μακροζωίας. 
  • Κεχριμπάρι: πολύτιμο συστατικό, το οποίο αποτελεί μια έμπνευση για την ποίηση εδώ και αιώνες, φημίζεται για τη χρυσή του λάμψη, την ζεστασιά και την αρμονική του γλυκύτητα.

5203069086946
3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

BetterYou DLux 1000 Daily Vitamin D Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu 15ml

Το στοματικό spray βιταμίνης D3 , μπορεί να εγγυηθεί το βέλτιστο επίπεδο απορρόφησης από τον οργανισμό.Η βιταμίνη D είναι μία από τις πλέον σημαντικές βιταμίνες για τον οργανισμό, ζωτικής σημασίας τόσο για την σκελετική όσο και για την εξωσκελετική υγεία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

Youth Lab. Youth Serum Προσώπου για Λεύκανση & Πανάδες 30ml

Dark Spot Remover Serum 30ml

Δραστικός ορός πρόληψης & αποχρωματισμού των έντονων κηλίδων & δυσχρωμιών

Δραστικός ορός για την πρόληψη & τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως έντονες & επίμονες κηλίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει τις διαφορετικές αιτίες πρόκλησής τους.

Τα εργαστήρια της YOUTH LAB. διευρύνουν τη σειρά επανόρθωσης και προστασίας Brightening Vitamin C που βασίζεται σε σταθεροποιημένη βιταμίνη C νέας γενιάς και εστιάζει στην πρόωρη γήρανση που προκαλείται από την έκθεση σε περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως είναι: ηλιακή ακτινοβολία, ατμοσφαιρική ρύπανση και το μπλε φως.

Korres Korres Santorini Grape Velvet Ξηρό Λάδι Προσώπου για Ενυδάτωση , Θρέψη & Λάμψη 30ml

Ξηρό λάδι προσώπου για βελούδινη επιδερμίδα με μία μόνο σταγόνα. Ενυδατώνει και απαλύνει τις ατέλειες χάρη στο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά εκχύλισμα από αμπέλι Σαντορίνης, χαρίζοντας αναζωογονημένη και λαμπερή όψη.

Korres Santorini Grape Μάσκα Προσώπου για Καθαρισμό / Απολέπιση με Άργιλο 70ml

Μάσκα ήπιας απολέπισης, με ηφαιστειακή άμμο και σφαιρίδια ενεργού άνθρακα για ορατή σύσφιγξη πόρων και απομάκρυνση λιπαρότητας. Χαρίζει λεία, λαμπερή επιδερμίδα, με ματ υφή.

Lierac Dioptifatigue Ενυδατικό & Αντιγηραντικό Gel Ματιών με Υαλουρονικό Οξύ & Βιταμίνη C 15ml

Gel-κρέμα αναζωογόνησης βασισμένη στην αισθητική τεχνική της μεσοθεραπείας που προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων της κούρασης: πρησμένα μάτια, πτυχώσεις στα μάτια και κύκλοι κάτω από τα μάτια.

Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με πεπτίδια κατά του μπλε φωτός για προστασία από τις κυτταρικές βλάβες στην περιοφθαλμική περιοχή και για ενισχυμένη δράση διόρθωσης. Αμέσως, η αίσθηση της κούρασης μειώνεται. Μετά τις 7 ημέρες, το δέρμα γύρω από τα μάτια λειαίνεται. Με την επανειλημμένη χρήση, αυτά τα αποτελέσματα ενισχύονται, ώστε το δέρμα να είναι πιο ανθεκτικό στα σημάδια της κούρασης μετά τις 28 ημέρες.