• Μειωμένη τιμή

Darphin XMAS GIFT PACK Predermine Night Cream 50ml & ΔΩΡΟ Predermine Serum 5ml & ΔΩΡΟ Jasmine Oil 4ml.

Κωδικός:

Μάρκα: DARPHIN

115,00 €
86,25 € -25%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

La Roche Posay Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Anthelios Dermo-Pediatrics για Πρόσωπο & Σώμα SPF50 250ml

Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος από ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Δεν περιέχει άρωμα και paraben, με λεπτόρρευστη υφή, ώστε να απλώνεται εύκολα και ανθεκτικό στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Thank You Farmer True Water Deep Ενυδατικό Serum Προσώπου 60ml

Ορός ενυδάτωσης προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Predermine 24ωρη Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου για Κανονικές Επιδερμίδες με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Βελούδινη, απαλή κρέμα που βελτιώνει την πυκνότητα του δέρματος, απαλύνει γραμμές, ρυτίδες και πτυχές χάρη στο εκχύλισμα ίριδας και στα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος.

Korres Wild Rose Natural Glow Primer Προσώπου σε Κρεμώδη Μορφή 40ml

Yβριδικό primer με πέρλες αντανάκλασης φωτός εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Super C για ενισχυμένη ενυδάτωση, άμεση φωτεινότητα και βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας. Δημιουργεί τον ιδανικό καμβά για το μακιγιάζ, βελτιώνει αισθητά την εφαρμογή και διάρκειά του χαρίζοντας όψη υγείας και φυσικής λάμψης.

Youth Lab. CC Complete Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF30 για Λιπαρές/Μικτές Επιδερμίδες κατά των Ατελειών 40ml

Κρέμα προσώπου ημέρας της εταιρείας Youth Lab.. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος και προστατεύει από τις UV ακτινοβολίες, με δείκτη προστασία SPF 30 ενώ παράλληλα δρα καταπολεμώντας τις ατέλειες. Ανήκει στην κατηγορία των CC (Color Correction) creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα,

Filorga Σετ Περιποίησης

Η θεραπεία αντιγήρανσης, εξαιρετικά συμπυκνωμένη σε NCEF, ενσωματώνει για πρώτη φορά αναζωογονητικά δραστικά συστατικά σε ημερήσια δόση ισοδύναμη με μία μεσοένεση για να διορθώσει έντονα τις ρυτίδες, τη σφριγηλότητα και τη λάμψη σε μόλις 10 ημέρες!

Quest Pregnall Bio Plus 30 κάψουλες & 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής διπλής συσκευασίας που συνδυάζει τις πολυθρεπτικές ταμπλέτες Pregnall bio-grow με DHA κάψουλες, προσφέροντας ενισχυμένη διατροφική υποστήριξη στη μέλλουσα μητέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗ 01/2024

Munchkin Miracle 177mlk Elephant

Ποτήρι που δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να πίνει κανονικά από όποιο σημείο θέλει και το οποίο ασφαλίζει αυτόματα μόλις το παιδί σταματήσει να πίνει. Το νερό δεν χύνεται, ακόμα και αν αναποδογυρίσει το ποτήρι!

TIME-FILLER 5XP Correction Cream All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα   Filorga Time-Filler 5XP (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.Για επιδερμίδες κανονικές και ξηρές