• Μειωμένη τιμή

Nuxe Rêve De Miel® Ενυδατική Κρέμα Χεριών και Νυχιών 50ml

Κωδικός:

Μάρκα: Nuxe

9,70 €
5,82 € -40%
με ΦΠΑ

Η Nuxe Reve de Miel Mains et Ongles είναι μια κρέμα χεριών και νυχιών, ιδανική για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Περιέχει μέλι και ηλίανθο.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Οφέλη

Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα

Μειώνει τα συμπτώματα της γήρανσης του δέρματος

Εμποδίζει την ξήρανση του δέρματος

Προστατεύει το δέρμα

Προστατεύει από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε την κρέμα στα χέρια ανάλογα με τις ανάγκες σας και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.

Συστατικά

Aqua, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Dimethicone, Glycerin, Pentylene Glycol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Behenyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cera Alba/Beeswax, Mel (Honey Extract), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Coco-Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Tocopheryl Acetate, Arachidyl Glucoside, Carbomer, Glycine Soja (Soybean) Oil, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Allantoin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, 1.2 Hexanediol, Sodium Hydroxyde, Argania Spinosa Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Hordeum Vulgare Cera/Spent Grain Wax, Tropolone, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil.

Κατασκευαστής

Nuxe

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

ΔράσηΕνυδάτωση

Χέρια & ΝύχιαΝαι

Ποσότητα

Όγκος50 ml


20 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Origins Ginzing Glow Boosting Μάσκα Προσώπου για Λάμψη 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Λάμψη

Thank You Farmer Miracle Age Rich 24ωρη Αναπλαστική & Λευκαντική Κρέμα Προσώπου για Ξηρές Επιδερμίδες κατά των Πανάδων 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Thank You Farmer είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. 

Filorga LIFT-DESIGNER Ultra-Lifting Serum 30ml

Ένας ορός για εντατική σύσφιγξη με φόρμουλα βασισμένη στα δραστικά συστατικά των αισθητικών επεμβάσεων  για απόλυτη αντιγηραντική δράση.

Ο μοναδικό αυτός ορός διεισδύει γρήγορα στην επιδερμίδα και εξασφαλίζει άμεσο “ξετσαλάκωμα” της επιδερμίδας με διπλή δράση σύσφιγξης και λάμψης.

Αποτελέσματα ορατά σε 7 ημέρες και με διάρκεια. Δέρμα σφριγηλό, ανανεωμένο και με αίσθηση φρεσκάδας.

Ενσωματωμένο για πρώτη φορά σε μια κρέμα το Plasmatic Lifting Factors® (συνδυάζει κυτταρικούς παράγοντες+κολλαγόνο+υαλουρονικό οξύ) για την ομοιόμορφ αναμόρφωση των χαρακτηριστικών, την επαναφορά του όγκου του δέρματος και τον επανασχηματισμό του περιγράμματος.

Ο συνδυασμός δύο δραστικών συστατικών με βιολογική και μηχανική δράση, εξασφαλίζουν την ανόρθωση και σύσφιγξη του κυτταρικού ιστού.

Darphin Predermine Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Κολλαγόνο 30ml

Αντιγηραντικός ορός προσώπου που λειαίνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα. Παράλληλα ενεργοποιεί την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης επαναφέρει τη νεανικότητα και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Αντιγήρανση, Σύσφιξη & Ανάπλαση 50ml

Κρέμα νύχτας με προοδευτική δράση και σύνθεση ενισχυμένη με πεπτίδια, βιταμίνη C και ρεσβερατρόλη φυσικής προέλευσης, γνωστή για την δράση της κατά του ανομοιόμορφου τόνου.

A-Derma Exomega Control Emollient Cleansing Gel 2 in 1 500ml

Ειδικό σαμπουάν-αφρόλουτρο για βρέφη και παιδιά με ατοπικό δέρμα. Δεν περιέχει σαπούνι ωστόσο καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, χάρη στη σύνθεση 2 σε 1, δημιουργώντας έναν απαλό αφρό ο οποίος δεν τσούζει τα μάτια σε περίπτωση επαφής.

Κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα

Κάνει τα μαλλιά μεταξένια και απαλά

Σέβεται το pH της επιδερμίδας και ξεπλένεται εύκολα

Δεν τσούζει τα μάτια

Υποαλλεργικό

Χωρίς σαπούνι, paraben και φαινοξυαιθανόλη

Απαλά αρωματισμένο

Nuxe Merveillance Lift Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Nuxe, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Pharmasept Αδιάβροχο Παιδικό Αντιηλιακό "Heliodor" για Πρόσωπο & Σώμα σε Γαλάκτωμα με 50Spf 150ml

Αυτό το παιδικό αντιηλιακό "Heliodor", της εταιρείας Pharmasept, σε μορφή γαλακτώματος, διαθέτει υψηλή προστασία για το προσώπο και το σώμα από ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβατε συχνά, χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα, ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.

Fresk Dandellion Large Σχολική Τσάντα Πλάτης Νηπιαγωγείου σε Ροζ χρώμα

Σχολική τσάντα η οποία μπορεί να φορεθεί στην πλάτη, κατάλληλη για παιδιά νηπιαγωγείου της εταιρίας Fresk σε ροζ χρώμα.

H 1η μέρα ή η επιστροφή στα θρανία θα γίνει μία ευχάριστη εμπειρία για τους μικρούς σας αγαπημένους γιατί το babydream.gr σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη συλλογή με τσάντες, τετράδια, σημειωματάρια, δοχεία φαγητού και άλλα πολλά σχολικά είδη...