• Μειωμένη τιμή

Lierac Sebologie Blemish Correction Keratolytic Solution 100ml

Κωδικός:

Μάρκα: Lierac

27,90 €
20,93 € -25%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Διάλυμα εμπνευσμένο από από την αισθητική τεχνική του εξυγιαντικού resurfacing* με δράση peeling που παρέχει εξειδικευμένη απάντηση στην καταπολέμηση των ατελειών σε κάθε στάδιο του σχηματισμού τους. Ο γλυκονικός ψευδάργυρος, με σμηγματορυθμιστικές και στυπτικές ιδιότητες, δρα στη γυαλάδα της επιδερμίδας και στους διευρυμένους πόρους. Το σαλικυλικό οξύ, με κερατολυτική δράση, δρα στα σπυράκια και στα σημάδια. Το γλυκολικό και το γαλακτικό οξύ παρέχουν εξυγίανση και βαθύ καθαρισμό. Αμέσως, η επιδερμίδα αποκτά ματ υφή. Μετά τις 28 ημέρες, η επιδερμίδα είναι καθαρισμένη σε βάθος, χωρίς αποτέλεσμα ξηρότητας, τα σπυράκια διορθώνονται και οι πόροι αποσυμφορούνται.

*Το εξυγιαντικό resurfacing είναι αισθητική τεχνική απολέπισης του δέρματος για την ενεργοποίηση της ανανέωσης των κυττάρων. Οι πόροι αποσυμφορούνται, η επιδερμίδα καθαρίζεται σε βάθος και εξυγιαίνεται. 

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Elancyl My Coach Σετ Περιποίησης

Το Elancyl My Coach Αφρόλουτρο, χάρη στις ιδιότητες του Γκουαράνα, επανορθώνει τη λάμψη και το χρώμα του δέρματος, ενώ η καφεΐνη αποδεσμεύει τα λιπίδια. Η πλούσια σύνθεσή του, με κισσό αποσυμφορεί την επιδερμίδα και αναδεικνύει ένα σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Infusion Cream για Κανονική προς Μικτή Επιδερμίδα Limited Edition 50ml

Το DARPHIN Absolute Stimulskin Plus Regenerating Infusion Cream είναι μια παγκόσμια αναζωογονητική και ανυψωτική θεραπεία κατά της γήρανσης στο φθηνό διαδικτυακό φαρμακείο σας, για νεανικό και φωτεινότερο δέρμα. Φυσιολογικό σε συνδυασμό δέρμα με απώλεια ελαστικότητας και σφριγηλότητας.

Πρόσωπο Τα προϊόντα DARPHIN STIMULSKIN PLUS έχουν παγκόσμιες αντιγηραντικές ιδιότητες για την αποκατάσταση της λάμψης και της νεότητας σε ώριμο δέρμα.

Jowae Lait Demaquillant Apaisant ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 200ml

ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Με αντιοξειδωτικές Φωτοφαινόλες & Αυτοκρατορική παιώνια 
Κανονικές - ξηρές επιδερμίδες, ακόμη και ευαίσθητες. Πρόσωπο και μάτια.

96% συστατικά φυσικής προέλευσης

Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Eye Cream 15ml

Κρέμα με υφή τζελ για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ισχυρά αντιοξειδωτικά και Χαμομήλι, Hawthorn και Peony προστατεύει από τους ερεθιστικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, μειώνει ορατά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και την υγρασία στην περιοχή των ματιών.

Jungle Ισοθερμικό Τσαντάκι Φαγητού Χειρός Πράσινο

Σχολικό τσαντάκι φαγητού χειρός, με θέμα Δεινόσαυροι. Κατασκευασμένο από ισοθερμικό υλικό, ώστε να μην επιτρέπει την ανταλλαγή θερμότητας με το περιβάλλον, και επομένως να διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του φαγητού στο εσωτερικό του.