• Μειωμένη τιμή

A.Vogel Bio-Kult Pro-Cyan 15 κάψουλες

Κωδικός:

Μάρκα: A.VOGEL

9,90 €
6,93 € -30%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το Bio-Kult® Pro-Cyan® είναι μια φόρμουλα τριπλής δράσης, επιστημονικά τεκμηριωμένη, με εκχύλισμα Cranberry το οποίο δρά παρεμποδίζοντας την ικανότητα του E.coli να προσκολλάται στα τοιχώματα του ουροποιητικού, δύο προβιοτικές αλυσίδες Protexin (1,2 δις ανα γρ) επιλεγμένες ειδικά για την αντιμικροβιακή δραστικότητα τους κατά του Ecoli και Enterococcus Faecalis και βιταμίνη Α (320 IU) για την ενίσχυση και προστασία του επιθηλίου του βλεννογόνου της ουροφόρου οδού και τη διατήρηση της ισορροπίας των Lactobacillus καθώς και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

* Σε τρείς ανεξάρτητες κλινικές μελέτες διαπιστώθηκε ότι οι προανθοκυανιδίνες (A-type PACs) είναι πολύ πιο δραστικές από τον απλό χυμό Cranberry και τόσο αποτελεσματικές όσο ορισμένα αντιβιοτικά στην πρόληψη των επαναλαμβανόμενων ουρολοιμώξεων.

Κατάλληλο για παιδιά και έγκυες γυναίκες (συμβουλευτείτε το γιατρό ή φαρμακοποιό σας πριν από τη λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής).

Περιέχει ίχνη σόγιας και γάλακτος, σε επίπεδο που δεν θα επηρεάσει όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Χωρίς γλουτένη.


1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 other products in the same category: