• Μειωμένη τιμή

Intermed Eva Restore Ovules 10τμχ

Κωδικός:

Μάρκα: InterMed

24,20 €
19,36 € -20%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Επουλωτικός παράγοντας του κολπικού βλεννογόνου με τη μορφή κολπικών υπόθετων για την ενίσχυση και επιτάχυνση της επούλωσης του ατροφικού ή τραυματισμένου κολπικού βλεννογόνου, την ρύθμιση του κολπικού pH στις φυσιολογικές όξινες τιμές, την ενίσχυση της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου και την ανακούφιση των συμπτωμάτων του ερεθισμού και της ερυθρότητας. Ενδείξεις: Ατροφική κολπίτιδα λόγω γήρανσης ή έλλειψης οιστρογόνων Μετά από χειρουργικές επεμβάσεις του κόλπου Δυστροφίες του κολπικού βλεννογόνου εξαιτίας χημειοθεραπείας ή ακτινοβόλησης Με 12,5mg υαλουρονικό οξύ, bioecolia, γαλακτικό οξύ & εκχυλίσματα βοτάνων. Χωρίς ορμόνες ή φαρμακευτικές ουσίες PH 3,8 Οδηγίες Χρήσης: Θεραπευτικά για την ενίσχυση της επουλωτικής ικανότητας του ατροφικού ή τραυματισμένου κολπικού βλεννογόνου: μία εφαρμογή την ημέρα για 7 ημέρες κατά προτίμηση πριν από την κατάκλιση Προληπτικά για την ενίσχυση της άμυνας του ευαίσθητου κολπικού επιθηλίου, κυρίως μετά την εμμηνόπαυση: Μία εφαρμογή την ημέρα για 3 ημέρες, κάθε δεκαήμερο κατά προτίμηση το βράδυ πριν από την κατάκλιση.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Rich Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ξηρές Επιδερμίδες 50ml

Η ομορφιά σε ένα βάζο για μια γενική αναζωογόνηση της επιδερμίδας

Μια μοναδική, πολύ πλούσια κρέμα με butter υφή για μια πλήρη και ολική αναζωογόνηση κατά της γήρανσης. Οι τριπλοί μηχανισμοί αντι-γήρανσης συμβάλλουν στην ορατή μείωση γραμμών και ρυτίδων και στη βελτίωση της πυκνότητα των βαθύτερων στρωμάτων της επιδερμίδας, για μια ανορθωμένη εμφάνιση του περιγράμματος και πιο φωτεινή εμφάνιση.

Roger & Gallet Cedrat Energising Shower Gel 200ml

Το αφρόλουτρο της Roger & Gallet σε gel, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Το προϊόν δεν περιέχει parabens

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Origins Ginzing Glow Boosting Μάσκα Προσώπου για Λάμψη 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Λάμψη

Candy Scrub & Mask 50ml

To Youth Lab Candy Scrub & Mask είναι ένα κρεμώδες πίλινγκ προσώπου και μάσκα μαζί το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, ενώ απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και τους εξυγιαίνει, δίχως να ερεθίζει την επιδερμίδα.

Sophie La Girafe Κρεμαστό Παιχνίδι Κούνιας και Αυτοκινήτου με Μουσική Touch & Play Board για 3+ Μηνών

Το απόλυτο, διαδραστικό μουσικό πάνελ δραστηριοτήτων, ιδανικό για την διασκέδαση των μωρών!

Είτε το έχετε στο έδαφος, είτε στα γόνατα ή ακόμα και κρεμασμένο στην κουνιά ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου το μωρό θα ανακαλύψει τις πολλές του δραστηριότητες. Χάρη στην κατασκευή του από foam καθιστά το παιχνίδι μαζί του απολύτως ασφαλές. 

Make my Day Σαλιάρα Σιλικόνης Bear

Απίθανα απαλή, η σαλιάρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά και να συνεχίσει να δείχνει πανέμορφη.

Κατασκευασμένες από 100% ασφαλή για τρόφιμα και BPA free σιλικόνη, οι στιλάτες αυτές σαλιάρες είναι και πάρα πολύ πρακτικές. Όλα τα σχέδια έχουν αντοχή στους λεκέδες, κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων και έχουν ενσωματωμένη θήκη για να μαζεύουν ό,τι πέφτει.

Η σαλιάρα έχει προσαρμόσιμο κούμπωμα και είναι κατάλληλη για ηλικίες από 6 μηνών έως 3 χρονών.

* Χωρίς BPA, PVC και φθαλικές ενώσεις.

* Διπλώνει και γίνεται θήκη για τα μαχαιροπίρουνα.

* Εύκολη στο καθάρισμα και ασφαλή για το πλυντήριο πιάτων.

* Προσαρμόσιμο κούμπωμα

* Από 6 μηνών και άνω

Filorga Unify Σετ Περιποίησης με Κρέμα Προσώπου και Serum

Εξειδικευμένo serum περιποίησης που αντιμετωπίζει τις καφέ κηλίδες και ενισχύει την δράση φωτεινότητας στο δέρμα.

Εμπνευσμένη από 3 αναγνωρισμένες τεχνικές αισθητικής ιατρικής [laser, peeling, medical strobing] για ομοιόμορφο και φωτεινό δέρμα.

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόστε το serum σε καθαρό πρόσωπο.

Κάνετε απαλό μασάζ και αφήστε το προϊόν να απορροφηθεί.

Για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος εφαρμόστε μετά την κρέμα Skin-Unify.

Εφαρμόστε πρωί ή/και βράδυ.