• Μειωμένη τιμή

Darphin Exquisage Beauty Revealing Serum 30ml

Κωδικός:

Μάρκα: DARPHIN

108,00 €
62,64 € -42%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το νέο serum της Darphin, εγχέει ζωή στην επιδερμίδα σας, ώστε να ανανεώσει την διάθεσή σας και να αποκαλύψει την εσωτερική σας λάμψη. Χάρη στο μοναδικό σύμπλοκο "CelluVie" και συστατικά ανανέωσης του δέρματος, όπως εκχυλίσματα Artemia και αγκινάρας: Συμβάλλει στην τόνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας

Επαναφέρει ορατά και άμεσα την ελαστικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας Απαλύνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης. Χωρίς paraben. Δερματολογικά ελεγμένο και μη φαγεσωρογόνο.

Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία "CelluVie ™ Complex" και τα συστατικά του δέρματος, ανανέωνει, περιλαμβάνει εκχυλισμα Artemia Extract και Αγκινάρας, βοηθά στην αναζωογόνηση της εμφάνισης του δέρματος. Η ελαστικότητα είναι εμφανώς βελτιωμένη για μια πιο σταθερή εμφάνιση και αίσθηση. Οι γραμμές και οι ρυτίδες μαλακώνουν. Η φωτεινότητα ωθείται για να αποκαλύψει μια ακτινοβόλο λάμψη που αναζωογονεί την ομορφιά της επιδερμίδας σας.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Εφαρμόστε πρωί ή και βράδυ, σε πρόσωπο και λαιμό, πριν την αντίστοιχη κρέμα exquisage.

BARCODE  882381073466


4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Chilly's Coffee Cup Gradient 0.34lt

Θερμός-Ποτήρι που διατηρεί την θερμοκρασία του σταθερή για ώρες. Ανθεκτική κατασκευή απο ανοξείδωτο χάλυβα  υψηλής ποιότητας που διατηρεί τα αρώματα και την γεύση του ροφήματός σου.   

Darphin Essential Oil Elixir Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask 50ml

Η μάσκα Elixir Aux Huiles Essentieles Masque Huile Detox Anti-Stress της Darphin αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα σημάδια του στρες και του άγχους. 

Η σύνθεσή της περιέχει αιθέρια έλαια vetiver, λεβάντα, γεράνι και μαντζουράνα.

Chilly's Fruity Flex Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας

Darphin Intral Cleansing Milk With Chamomile 200ml

Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού που απομακρύνει απαλά αλλά σε βάθος το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ανακουφίζει και καταπραΰνει το δέρμα που ερεθίζεται εύκολα. Βασικά συστατικά: Εκχυλίσματα χαμομηλιού και κράταιγου, πολυσακχαρίτες.

Ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα με τάση για κοκκινίλες και ερεθισμούς, οι καταπραϋντικές συνθέσεις INTRAL μειώνουν την εμφάνιση της κοκκινίλας, επανορθώνουν και ενδυναμώνουν τη φυσική ασπίδα προστασίας του δέρματος. Αποτελέσματα: Ήρεμο και ανακουφισμένο δέρμα, με πιο ομοιόμορφο τόνο, πιο απαλή και ήρεμη χροιά και λιγότερους ερεθισμούς.

Απλώστε πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε με χαρτομάντηλο ή ξεβγάλτε με νερό.

Συνδυάστε με την αντίστοιχη λοσιόν Intral Toner with Chamomile.

Lierac Homme 50ml

Η ανδρική κρέμα προσώπου της εταιρείας Lierac είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ακόμη, χάρη στο χρώμα που περιλαμβάνει, μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει και μια ελαφριά κάλυψη, απαλύνοντας ατέλειες και ερυθρότητα.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Gel

Lierac Αφρός Ντεμακιγιάζ La Mousse Nettoyante 200ml

Αφρός ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ανάλαφρη υφή που απλώνεται με κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο και ξεπλένεται με νερό. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Τύπος: Αφρός

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Darphin Intral 24ωρη Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για Ευαίσθητες Επιδερμίδες κατά της Ερυθρότητας 50ml

Διάφανη ασπίδα προστασίας του ευαίσθητου δέρματος, που αναπνέει και προστατεύει την επιδερμίδα από την περιβαλλοντική ρύπανση. Φόρμουλα από 100% ορυκτά φίλτρα UVA/UVB, με λεπτόρευστη υφή, φυσικές μεταλικές χρωστικές ουσίες και αόρατο φινίρισμα, που αφήνει την επιδερμίδα απαλή, φωτεινή και απόλυτα προστατευμένη.

Candy Scrub & Mask 50ml

To Youth Lab Candy Scrub & Mask είναι ένα κρεμώδες πίλινγκ προσώπου και μάσκα μαζί το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, ενώ απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και τους εξυγιαίνει, δίχως να ερεθίζει την επιδερμίδα.

Origins GinZing 24ωρο Ενυδατικό Gel Προσώπου για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες κατά των Ρύπων 50ml

Ελαφριά ενυδατική κρέμα με σύνθεση που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες. Η ευεργετική Καφεΐνη & το Ginseng χαρίζουν φωτεινότητα και αναζωογόνηση, ενώ η τεχνολογία Hydra-Hug βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας.

Darphin Rosewood Aromatic Cleansing Balm 100ml

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου της Darphin, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Γαλάκτωμα

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι