• Μειωμένη τιμή

Darphin Predermine Densifying Antiwrinkle Cream For Dry Skin 50ml

Κωδικός:

Μάρκα: DARPHIN

115,00 €
66,70 € -42%
με ΦΠΑ

Αντιγήρανση / ΕνυδάτωσηΞηρή24ωρηΠρoσώπου40+

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Μια πλούσια, θρεπτική αντιγηραντική κρέμα για ξηρό δέρμα που ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος και μειώνει ορατά την εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων. Με απολαυστική, βελούδινα απαλή υφή, βελτιώνει την πυκνότητα του δέρματος, απαλύνει γραμμές, ρυτίδες και πτυχές χάρη στο εκχύλισμα ίριδας και στα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος. Τα εκχυλίσματα αμινοξέων Ίριδας και Ρυζιού αυξάνουν τα επίπεδα λιπιδίων στο δέρμα, δυναμώνοντας τη φυσική άμυνα ενάντια στην γήρανση και την ξηρότητα.

Παράλληλα ενυδατώνει και ανανεώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, δίνει στο δέρμα όψη φυσικής λείανσης αφήνοντας το πιο πυκνό, ελαστικό, απαλό και λαμπερό.

Ιδανική για ξηρά δέρματα που εμφανίζουν γραμμές και βαθιές ρύτίδες.

Περιέχει:

Εκχυλίσματα ίριδας, Πεπτίδια, Μικροσφαιρίδια Υαλουρονικού Οξέως, έλαιο Ρυζιού.

Συμβουλές Εφαρμογής:

1. "Μασάζ Αυχένα": Τοποθετήστε τα χέρια σας παράλληλα, πίσω από το λαιμό και κάντε μασάζ ως το ανώτερο σημείο του λαιμού όπου ξεκινάει το τριχωτό της κεφαλής.

2. "Ανόρθωση Παρειών": Κρατώντας τα χέρια σας παράλληλα, με σταθερή πίεση, ξεκινήστε από τη βάση του λαιμού και προχωρήστε τις παλάμες σας ανοδικά προς τα μάγουλα, ως τους κροτάφους.

3. "Ανόρθωση Μετώπου": Τοποθετήστε τη μια παλάμη παράλληλα στο μέτωπό σας, στην άκρη των φρυδιών και πιέστε ανοδικά, προς το τριχωτό της κεφαλής.


2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Nuxe Merveillance Lift Firming Powdery Cream Συσφικτική Κρέμα Προσώπου, 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Nuxe με αίσθηση πούδρας, είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για ηλικίες 40+ . Ενδείκνυται για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες.

Δράση: Αντιγήρανση, Σύσφιξη

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Youth Lab. Oxygen Cleancing Milk Normal/Dry Skin 200ml

Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ προσώπου της Youth Lab., κατάλληλο για ξηρή επιδερμίδα. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Chilly's Artist City Larks Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Origins Dr. Andrew Weil For Origins Mega-Mushroom Relief & Resiliene Advanced Face Serum 30ml

Ορός ενυδάτωσης προσώπου της Origins, κατάλληλος για ευαίσθητη επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη

TIME-FILLER 5XP Correction Cream All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα   Filorga Time-Filler 5XP (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.Για επιδερμίδες κανονικές και ξηρές

Origins Out of Trouble 10 Minute Mask to Rescue Problem Skin 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος καταπολεμώντας την ακμή και βοηθώντας την αποκατάσταση της όψης της επιδερμίδας.


Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Επανόρθωση

Αντιμετώπιση: Ακμή

Darphin Prédermine Wrinkle Corrective Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Κρέμα Prédermine Wrinkle Corrective της εταιρείας Darphin για το περίγραμμα των ματιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Υφή: Κρέμα

• Όγκος: 15 ml

Chilly's Fruity Flex Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας

Origins GinZing 24ωρο Ενυδατικό Gel Προσώπου για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες κατά των Ρύπων 50ml

Ελαφριά ενυδατική κρέμα με σύνθεση που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες. Η ευεργετική Καφεΐνη & το Ginseng χαρίζουν φωτεινότητα και αναζωογόνηση, ενώ η τεχνολογία Hydra-Hug βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας.