• Μειωμένη τιμή

DARPHIN STIMULSKIN PLUS MULTI-CORRECT DIVINE SERUMASK 50ML

Κωδικός:

Μάρκα: DARPHIN

144,00 €
83,52 € -42%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Η Serumask STIMULSKIN συνδυάζει τη δύναμη ενός ορού με την άνεση μιας μάσκας. Στην καρδιά αυτής της φόρμουλας είναι η τεχνολογία αναδιαμόρφωσης "Push Up" του ορού STIMULSKIN PLUS πλούσια σε ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά από το βυθό της θάλασσας, συμπεριλαμβανομένων των πολύτιμων Emerald Sea .

Οδηγίες Χρήσης

1. Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα μάσκας στο πρόσωπό σας με την επαγγελματική βούρτσα. Σύρετε το πινέλο γύρω από το πρόσωπό σας και το λαιμό σας. Στη συνέχεια, προχωρήστε σε ολόκληρο το πρόσωπο, από το μέτωπο στο πηγούνι . Τελειώστε την εφαρμογή στο λαιμό σας με κάθετες κινήσεις, από το ένα αυτί στο άλλο .

2. Αφήστε τη μάσκα έως και 10 λεπτά.

3. Ολοκληρώστε τη θεραπεία σας με την απομάκρυνση της περίσσειας μάσκας με ένα χαρτομάντιλο ή κάνοντας μασάζ.

Με την τακτική χρήση της, αποκαλύπτεται μια νεανική υφή στο δέρμα σας, οι ρυτίδες και οι γραμμές μειώνονται και το περίγραμμα του προσώπου συσφίγγει και επανασχεδιάζεται.

Barcodes: 882381078140


2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

related products

Nuxe Nuxuriance Ultra Creme Nuit Redensifiante Toutes Peaux 50ml

Κρέμα  νύχτας ολικής αντιγήρανσης για την ώριμη επιδερμίδα Aντιμετωπίζει τις ρυτίδες επαναφέρει την πυκνότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας και επανασχηματίζει το οβάλ του προσώπου Επιπλέον χαρίζει ξεκούραστη όψη και απαλή επιδερμίδα Για όλους τους τύπους επιδερμίδας  των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Filorga Global Repair Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών & Χειλιών κατά των Μαύρων Κύκλων 15ml

Κρέμα Global Repair της εταιρείας Filorga για το περίγραμμα των ματιών και των χειλιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές ενώ παράλληλα δρα καταπολεμώντας τους μαύρους κύκλους.

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Αντιμετώπιση: Μαύροι Κύκλοι

• Υφή: Κρέμα

• Όγκος: 15 ml

Darphin Eclat Sublime Αντιγηραντικό Serum Προσώπου για Λάμψη 30ml

Ορός λάμψης προσώπου με αντιγηραντική δράση της Darphin, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση, Λάμψη

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Darphin Intral 24ωρη Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για Ευαίσθητες Επιδερμίδες κατά της Ερυθρότητας 50ml

Διάφανη ασπίδα προστασίας του ευαίσθητου δέρματος, που αναπνέει και προστατεύει την επιδερμίδα από την περιβαλλοντική ρύπανση. Φόρμουλα από 100% ορυκτά φίλτρα UVA/UVB, με λεπτόρευστη υφή, φυσικές μεταλικές χρωστικές ουσίες και αόρατο φινίρισμα, που αφήνει την επιδερμίδα απαλή, φωτεινή και απόλυτα προστατευμένη.

Predermine 24ωρη Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου για Κανονικές Επιδερμίδες με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Βελούδινη, απαλή κρέμα που βελτιώνει την πυκνότητα του δέρματος, απαλύνει γραμμές, ρυτίδες και πτυχές χάρη στο εκχύλισμα ίριδας και στα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος.

Youth Lab. Brightening Vit-C Hydra Gel Μάσκα Ματιών για Ενυδάτωση 60τμχ

Μάσκα ματιών σε αυτοκόλλητα επιθέματα της Youth Lab., τα οποία αφαιρούνται εύκολα και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζονται με ακρίβεια σε μικρές περιοχές κάτω από τα μάτια. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Τρόπος Εφαρμογής: Patches

Δράση: Ενυδάτωση

Lierac Micellar Water Ντεμακιγιάζ 200ml

Micellar water ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Το μικκυλιακό νερό είναι απεσταγμένο νερό με καθαριστικές ιδιότητες και ενυδατικά συστατικά όπως η γλυκερίνη ή άλλες ουσίες. Βοηθά στην ενυδάτωση και στην απομάκρυνση των ρύπων και του περιττού σμήγματος από το δέρμα, χωρίς να δημιουργεί μαύρα στίγματα, ενώ...

Δες όλη την περιγραφή

Τύπος: Micellar Water

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι