• Μειωμένη τιμή
Yellow Rose Choco Face Scrub 50ml
Yellow Rose Choco Face Scrub 50ml

Yellow Rose Choco Face Scrub 50ml

Κωδικός:

Μάρκα: YELLOW ROSE

21,00 €
16,80 € -20%
με ΦΠΑ

Ειδικό απολεπιστικό gel με συστατικά σοκολάτας. 

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ειδικό απολεπιστικό gel με συστατικά σοκολάτας. 

Χάρη στους κόκκους που περιέχει καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα, την απαλλάσσει από τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ερεθίζει, και βοηθά στην ταχύτερη ανανέωση της. Συνδυάζεται με τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης Yellow Rose Chocolate Face Treatment.

Χρήση
Απλώστε το gel με κυκλικές κινήσεις σε καθαρό δέρμα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε ένα λεπτό στρώμα για 2-3 λεπτά ώστε να δράσουν τα συστατικά του. Ακολούθως κάνετε μασάζ με απαλές κυκλικές, ανοδικές κινήσεις. Απομακρύνετε τα υπολείμματα με βρεγμένο σφουγγαράκι και συνεχίστε την περιποίηση με την κατάλληλη για το δέρμα λοσιόν Yellow Rose. Αποφύγετε την χρήση σε ερεθισμένη επιδερμίδα.
Συνδυάζεται αποτελεσματικά με τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης προσώπου Yellow Rose Chocolate Face Treatment. Χρήση 1-3 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.
Βασικά συστατικά
Βιοδιασπώμενοι απολεπιστικοί μικροκρύσταλλοι
Για αποτελεσματική απολέπιση προσώπου, χωρίς ερεθισμό.
Εκχύλισμα Κακάο
Περιέχει πολυφαινόλες, οι οποίες είναι ισχυρά αντιοξειδωτικές ουσίες, Καφεΐνη και Θεοβρωμίνη με τονωτικές και συσφιγκτικές ιδιότητες, καθώς επίσης βιταμίνες και πρωτεΐνες.
Βούτυρο του Κακάο
Προέρχεται από τον καρπό του δένδρου Theobroma cacao. Απαλύνει και ενυδατώνει το ξηρό δέρμα.
Έλαιο Jojoba
Το έλαιο Jojoba, αν και στην πραγματικότητα είναι ένα υγρό κερί και όχι λάδι, περιέχει σύμπλεγμα λιποδιαλύτών δραστικών ουσιών, το οποίο έχει θετική επίδραση στο δέρμα, εξομαλύνει τους εξωτερικούς ερεθισμούς και αναπληρώνει βασικά συστατικά της επιδερμίδας. Είναι ένα δερμόφιλο, συμβατό με την ανθρώπινη επιδερμίδα, λάδι, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.
Έλαιο Χαμομηλιού
Χρησιμοποιείται για τις απαλυντικές και αντιφλογιστικές του ιδιότητες.
Αλλαντοΐνη
Θρεπτικός, απαλυντικός και επουλωτικός παράγοντας. Βοηθάει στην αποκατάσταση του ταλαιπωρημένου δέρματος και έχει αντιφλογιστικές ιδιότητες.
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Chilly's Original Sports Lid Black 260/500ml

Το sports καπάκι μπορεί να μπεί σε όλα τα original μπουκάλια των 260 και 500ml για παγωμένο νερό εν κινήσει. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό BPA Free πλαστικό και διαθέσιμο σε 12 χρώματα, αυτό το μικρό αξεσουάρ θα γίνει βασικό κομμάτι του εξοπλισμού σας.

KiETLA Woam 2-4 Years Παιδικά Γυαλιά Ηλίου Strawberry

Όταν η μόδα συναντάει την προστασία! Εμπνευσμένα από το disco look της δεκαετίας του '70, τα Woam sunglasses με το στρογγυλό σχήμα και τον ελκυστικό σκελετό θα ενθουσιάσει τους μικρούς εξερευνητές και θα τους υπέρ προστατεύσει από τις ακτίνες του ήλιου. Οι εργονομικοί φακοί κατηγορίας 3, διασφαλίζουν την μέγιστη προστασία ενώ προσφέρουν μεγαλύτερη οπτική άνεση.

τασκευαστής

KiETLA (Παιδικά Γυαλιά Ηλίου)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Ηλικία2-4 Years

ΦύλοΚορίτσι

Χρώμα ΣκελετούΡοζ

Γενικά

ΒρεφικάΌχι

Τύπος Φακού

PolarizedΌχι

ΚαθρέφτηςΌχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Με λάστιχοΌχι

ΆθραυσταΌχι

Apivita Women's Tonic Hippophae TC & Laurel Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 250ml

Τονωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης για γυναίκες με ιπποφαές και δάφνη. Ενισχύει τα μαλλιά κατά της τριχόπτωσης, ενώ παράλληλα προσφέρει απαλό καθαρισμό και σέβεται τη φυσιολογία και τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής. 

Klorane Anti-pollution Protective Conditioner With Aquatic Mint 150ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Klorane, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός Space σε Μπλε χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα,...