• Μειωμένη τιμή
Apivita Κρέμα Απολέπισης για Λάμψη με Μύρτιλλο 50ml
Apivita Κρέμα Απολέπισης για Λάμψη με Μύρτιλλο 50ml

Apivita Κρέμα Απολέπισης για Λάμψη με Μύρτιλλο 50ml

Κωδικός:

Μάρκα: Apivita

15,00 €
12,00 € -20%
με ΦΠΑ

ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΛΟ

89% φυσική σύνθεση

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
  • Απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα και ευνοεί παράλληλα την ανανέωση των κυττάρων, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και λαμπερή
  • Ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μοναδική αίσθηση απαλότητας
  • Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, προφυλάσσοντας την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και την πρόωρη γήρανση

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για όλους τους τύπους δέρματος
ΙΔΑΝΙΚH  ακόμα και για τις ευαίσθητες

Αποκλειστική καινοτομία: Η APIVITA αντικαθιστά το νερό στη σειρά face masks & scrubs με έγχυμα από πράσινο τσάι ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αντιοξειδωτική της δράση.

Δεν περιέχονται χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. 
Χωρίς: Parabens, Silicones, Propylene glycol, Mineral oil, Ethanolamines, Phthalates, PCM, NM

Η κρέμα απολέπισης για λάμψη με μύρτιλλο έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 89% φυσικά συστατικά

ΜΕΧΩΡΙΣ
Μύρτιλλο Parabens
Κόκκους αμυγδάλου Silicones
Κόκκους jojoba Propylene glycol
Λεβάντα Phthalates
Αιθέριο Έλαιο πορτοκαλιού Mineral oil
Αιθέριο Έλαιο τριαντάφυλλου Ethanolamines
Έγχυμα από πράσινο τσάι* PCM, NM

* Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες

 

Aqua (Water)**, Caprylic/Capric Triglyceride, C12-C13 Alkyl Lactate, Jojoba Esters, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aqua (Water), Potato Starch Modified, PEG-100 Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Triheptanoin, Cetyl Esters, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Panthenol, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Shell Powder, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Glycerin, Mel (Honey)* Extract, Tocopherol, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Camellia Sinensis Leaf* Extract, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Citronellyl Methylcrotonate, PEG-60 Almond Glycerides, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Piper Nigrum (Black Pepper) Fruit Oil, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Linalool

* Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες
** Camelia Sinensis* Leaf Aqueous Infusion = Νερό από πράσινο τσάι

ΧΡΗΣΗ 

Απλώνετε με κυκλικές κινήσεις μασάζ σε καθαρή επιδερμίδα κάνοντας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, και αφήστε τη να δράσει για 5 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε τη 1-2 φορές την εβδομάδα. Μόνο για εξωτερική χρήση.


2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Oral-B Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Vitality Star Wars & Travel Case για 3+ χρονών

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για ηλικίες 3+ με σχέδιο από την ταινία Star Wars. Διαθέτει στρογγυλή κεφαλή που περιβάλλει κάθε δόντι και αφαιρεί περισσότερη πλάκα από μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Oral-B IO Series 4 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή, Αισθητήρα Πίεσης και Θήκη Ταξιδίου Black

H επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B, αφαιρεί περισσότερη πλάκα και χαρίζει πιο υγιή ούλα από τις κλασικές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες.

Little Lovely Company Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Dinosaurs

Αποθηκεύστε το αγαπημένο του σνακ ή φαγητό σε αυτό το όμορφο σετ με θέμα την ζούγκλα! Φρούτα, λαχανικά, μπισκότα, γλυκά, σάντουιτς μπορούν εύκολα να χωρέσουν μέσα στα δοχεία. 

Το σετ περιλαμβάνει 4 διαφορετικά μεγέθη δοχείων και είναι τέλειο για το σχολείο ή την βόλτα σας.

Είναι κατασκευσμένα με BPA και Phthalate free polythene. Δεν είναι κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμμάτων.

Συστήνουμε να πλένεται τα δοχεία πριν την πρώτη χρήση.

Lunch box: 15.8x14x7cm

Μικρό δοχείο: 9x9x4.5cm

Μεγάλο δοχείο: 12x12x5.5cm

Μεσαίο δοχείο: 10.5x10.5x5cm

Oral-B iO Series 9N Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή και Αισθητήρα Πίεσης Black Onyx

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με 7 έξυπνες λειτουργίες για την εξατομίκευση του βουρτσίσματος και μια νέα εμπειρία καθαρισμού και φροντίδας των δοντιών.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι βολική στη χρήση και η αυτονομία της μπαταρίας είναι ικανοποιητική.

Dr. Brown's Μπωλ Φαγητού με Καπάκι και Μαλακό

Έχουν έξυπνο σχεδιασμό και ιδανικό μέγεθος, για να χωρούν την απαιτούμενη ποσότητα τροφής. Διαθέτουν καμπυλωτές επιφάνειες κι αντιολισθητική βάση, ώστε το τάισμα να γίνεται ακόμη πιο εύκολο κι ασφαλές. Κυκλοφορούν σε συσκευασία των δύο τεμαχίων και κατασκευάζονται χωρίς Bisphenol-A.

χρώμα πράσινο

Altion Kids Polyvitamins 60 μασώμενες ταμπλέτες

Το ALTION Kids PolyVitamins® είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για μικρά και ‘’μεγάλα’’ παιδιά. Η λήψη του βοηθά στην κάλυψη των διατροφικών κενών αφού εκτός από τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μέταλλα περιέχει και πολύτιμα εκχυλίσματα από 22 φρούτα και λαχανικά!

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Cream Κρέμα Λείανσης για Μάτια & Χείλη, 15ml

Η νέα σύνθεση Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Cream με το μοναδικό εργαλείο μασάζ για εσάς σε μια ευχάριστη και αποτελεσματική νέα εμπειρία περιποίησης ματιών.

Η φροντίδα των ματιών περιέχει την επόμενη γενιά εφέ πλήρωσης όγκου και υποστήριξης δομής, χάρη στον επιστημονικό συνδυασμό Sea Emerald με πεπτίδια και εκχύλισμα ημερομηνίας που αποτελούν το σύμπλεγμα Sea Emerald VS.

Μια μοναδική κρέμα που συνδυάζει τη βοτανική δύναμη και την επιστημονική ακρίβεια με σκοπό την ισχυρή αποτελεσματικότητα στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, η οποία προσφέρει σύσφιξη και απαλότητα.

Adamah Eie Equiseto 30ml

Υδροενζυματικό εκχύλισμα εκουιζέτου που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και προάγει την υγεία των αρθρώσεων, των οστών, των νυχιών και των μαλλιών.

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 100ml

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης που δεν αφήνει λιπαρότητα. Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και έχει ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιήστε όλο το χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μετά την ηλιοθεραπεία.

Yellow Rose Golden Line Ginger Body Cream 250ml

Ενυδατική, λιπολυτική και συσφιγκτική κρέμα με Ginger και πρωτεΐνες Μεταξιού. Ιδανική και για μασάζ τοπικού αδυνατίσματος και σύσφιγξης. Βασίζεται στις ιδιότητες του Ginger και άλλων ενεργών συστατικών και είναι κατάλληλη για τη καθημερινή περιποίηση του σώματος. Χαρίζει μεταξένια απαλότητα στο δέρμα, χωρίς να αφήνει την αίσθηση της λιπαρότητας.