• Μειωμένη τιμή
VICAN - Chewy Vites Multivitamin - 60 chew. tabs
VICAN - Chewy Vites Multivitamin - 60 chew. tabs

VICAN - Chewy Vites Multivitamin - 60 chew. tabs

Κωδικός:

Μάρκα: Vican

21,90 €
16,43 € -25%
με ΦΠΑ

Παιδικές πολυβιταμίνες (60 μασώμενα δισκία)

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Παιδικές πολυβιταμίνες για παιδιά, σε μασώμενα, μαλακά δισκία (αρκουδάκια).  Χωρίς: ζελατίνη, συντηρητικά, χρωστικές, γλουτένη, αυγό, μαγιά, σιτάρι και γάλα.


2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Darphin Intral Cleansing Milk With Chamomile 200ml

Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού που απομακρύνει απαλά αλλά σε βάθος το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ανακουφίζει και καταπραΰνει το δέρμα που ερεθίζεται εύκολα. Βασικά συστατικά: Εκχυλίσματα χαμομηλιού και κράταιγου, πολυσακχαρίτες.

Ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα με τάση για κοκκινίλες και ερεθισμούς, οι καταπραϋντικές συνθέσεις INTRAL μειώνουν την εμφάνιση της κοκκινίλας, επανορθώνουν και ενδυναμώνουν τη φυσική ασπίδα προστασίας του δέρματος. Αποτελέσματα: Ήρεμο και ανακουφισμένο δέρμα, με πιο ομοιόμορφο τόνο, πιο απαλή και ήρεμη χροιά και λιγότερους ερεθισμούς.

Απλώστε πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε με χαρτομάντηλο ή ξεβγάλτε με νερό.

Συνδυάστε με την αντίστοιχη λοσιόν Intral Toner with Chamomile.

Better You Immune Health Daily Oral Spray 50ml

Το BetterYou Immune Health Oral Spray είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο μείγμα Immune Health που περιέχει βιταμίνες A, C, D, σελήνιο και ψευδάργυρο, για να διατηρεί τα βασικά στοιχεία του ανοσοποιητικού συστήματος σε πλήρη άμυνα.

    Βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος

       Διατηρεί φυσιολογικά οστά, μαλλιά, δέρμα και νύχια, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο αμυντικό σύστημα για το σώμα

    Υπέροχη γεύση, φυσική γεύση πορτοκαλιού και ροδάκινου

    

Candy Scrub & Mask 50ml

To Youth Lab Candy Scrub & Mask είναι ένα κρεμώδες πίλινγκ προσώπου και μάσκα μαζί το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, ενώ απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και τους εξυγιαίνει, δίχως να ερεθίζει την επιδερμίδα.

A-Derma Dermalibour Cica-Cream 100ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας A-Derma είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Ακόμη, χάρη στο χρώμα που περιλαμβάνει, μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει και μια ελαφριά κάλυψη, απαλύνοντας ατέλειες και ερυθρότητα.

Little Lovely Company Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Dinosaurs

Αποθηκεύστε το αγαπημένο του σνακ ή φαγητό σε αυτό το όμορφο σετ με θέμα την ζούγκλα! Φρούτα, λαχανικά, μπισκότα, γλυκά, σάντουιτς μπορούν εύκολα να χωρέσουν μέσα στα δοχεία. 

Το σετ περιλαμβάνει 4 διαφορετικά μεγέθη δοχείων και είναι τέλειο για το σχολείο ή την βόλτα σας.

Είναι κατασκευσμένα με BPA και Phthalate free polythene. Δεν είναι κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμμάτων.

Συστήνουμε να πλένεται τα δοχεία πριν την πρώτη χρήση.

Lunch box: 15.8x14x7cm

Μικρό δοχείο: 9x9x4.5cm

Μεγάλο δοχείο: 12x12x5.5cm

Μεσαίο δοχείο: 10.5x10.5x5cm

Jabadabado Ξύλινα Τουβλάκια Κατασκευών Teddy για 2+ Ετών 49τμχ

Αυτά τα τουβλάκια της εταιρίας Jabadabado, χαρίζουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και αναπτύσσουν την δημιουργικότητα του παιδιού. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ξύλο. Είναι κατάλληλα για ηλικίες από 2 ετών και άνω.

Τεμάχια: 49τμχ

Υλικό: Ξύλινα

Vichy Liftactiv Supreme Serum Προσώπου με Βιταμίνη C για Λάμψη 20ml

Αντιοξειδωτικό σύμπλοκο για πιο φωτεινή επιδερμίδα που συνδυάζει 15% Καθαρής Βιταμίνης C, Βιταμίνη E, Πολυφαινόλες Πεύκου και Καθαρό Υαλουρονικό Οξύ που διορθώνει και προλαμβάνει το οξειδωτικό στρες, τη θαμπάδα, και τη γήρανση της επιδερμίδας & Δώρο Νεσεσέρ.