Γιώτης Γάλα Sanilac AC 400gr
Γιώτης Γάλα Sanilac AC 400gr

Γιώτης Γάλα Sanilac AC 400gr

Κωδικός: 5201002081041

Μάρκα: ΓΙΩΤΗΣ

17,50 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το βρεφικό γάλα Sanilac AC είναι μελετημένο, ώστε να είναι κατάλληλο για την ειδική διατροφή που χρειάζονται τα βρέφη από τη γέννησή τους και μετά. Η σύνθεση του είναι κατάλληλη για βρέφη που υποφέρουν από κολικούς και τα ανακουφίζει από αυτούς, όπως και από τους μετεωρισμούς και τις διάρροιες.

Είναι εμπλουτισμένο με όλες τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία, που είναι απαραίτητα για την ευαίσθητη αυτή ηλικία.

  • Το γάλα για βρέφη Sanilac ΑC χαρακτηρίζεται από απουσία Σακχαρόζης.
  •  Η σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη με σίδηρο.
     
  • Με προσθήκη:
  1. Πολυακόρεστων λιπαρών οξέων μακράς αλύσου (LC-ΡUFΑs)
  2. Ταυρίνης
  3. Πρεβιοτικών ινών (Γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες)
  4. Νουκλεοτιδίων

 

Το Γάλα για βρέφη Sanilac ΑC ανταποκρίνεται πλήρως στις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με την οδηγία 2006/141/ΕΕ, για τα παρασκευάσματα για βρέφη και τα παρασκευάσματα δεύτερης βρεφικής ηλικίας.


5201002081041
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Sophie La Girafe Bathtub Boat Μπουγελόφατσα για 6+ Μηνών

Οι μπουγελόφατσες της εταιρίας Sophie La Girafe, είναι μαλακές και εύκαμπτες ώστε να μπορούν να λυγίζουν από τα μικρά παιδικά χεράκια και να εκτοξεύουν νερό. Τα παιχνίδια μπάνιου αποτελούν τον πιο απλό και διαδραστικό τρόπο για να προσφέρουν έντονο παιχνίδι και ατελείωτη διασκέδαση ακόμη και σε περιορισμένους χώρους. Έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, μιας και βοηθούν το παιδί να εξασκήσει τις κινητικές του δεξιότητες ενώ παράλληλα, χάρη στα έντονά τους χρώματα, διεγείρουν τις οπτικές του αισθήσεις, κρατώντας το απασχολημένο κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Τέλος, επιδρούν θετικά και στην ψυχολογία του παιδιού, καθώς το βοηθούν να εξοικειωθεί με το νερό και να βλέπει την ώρα του μπάνιου ως μία ευχάριστη διαδικασία.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 6+ μηνών.

Woam by Kietla: Γυαλιά Ηλίου 4-6 ετών - Blue Sky

Παιδικά γυαλιά ηλίου unisex σε μπλε χρώμα από την εταιρεία KiETLA, τα οποία παρέχουν προστασία από τις επιπτώσεις που προκαλούν στα μάτια οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Πολυανθρακικοί φακοί κατηγορίας 3

Φίλτρο αντί UVA, UVB, UVC.

Ανθεκτικός, υψηλής ποιότητας σκελετός από πολυανθρακικό υλικό

Ελαφριά και άνετα χάρη στο Soft touch φινίρισμα

Διαθέσιμο σε 5 χρώματα

Babylonia Γυναικείο Charm Εγκυμοσύνης Bola Elephant

Μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης Bola με πραγματικό ξυλόφωνο!

Είναι χειροποίητα από το Μεξικό, εκεί όπου παραδοσιακά οι έγκυες φορούσαν ένα μακρύ κολιέ με μία μπάλα (Bola) στο ύψος της κοιλιάς. Μέσα τους κρύβουν ένα μικροσκοπικό ξυλόφωνο που με την κίνηση της μαμάς παράγει μαγικούς, χαλαρωτικούς, ανεπαίσθητους ήχους.

Filorga Nutri Filler Lips

Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζογωνεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη. Περιέχει κολλαγόνο και γεμίζει το περίγραμμα των χειλιών.
Η απόλυτη λύση, ένα υβριδικό προϊόν πολλαπλής δράσης!

1.Θρεπτική και επανορθωτική: ένα ντουέτο ελαίων υψηλής διατροφής σε συνδυασμό με βούτυρο καριτέ, θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.

2.Λείανση και εξομάλυνση: ένα ενισχυτικό πεπτίδιο κολλαγόνου λειαίνει τα χείλη, επαναφέρει μια φυσική ενίσχυση του όγκου τους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα τους.

3.Αναζωογονητική λάμψη: το NTF®, ένα κοκτέιλ αναζωογόνων συστατικών, σε συνδυασμό με ένα στοιχείο που αποκαλύπτει λάμψη, και επαναφέρει αμέσως το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Helenvita Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Emulsion για Πρόσωπο & Σώμα SPF30 150ml

Παιδικό αντηλιακό από τη σειρά Emulsion της εταιρείας Helenvita, σε μορφή γαλακτώματος. Προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB στο προσώπο και το σώμα του ευαίσθητου παιδικού δέρματος.

Συμβουλές χρήσης:

Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Επαναλάβετε συχνά χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.

Elancyl Slim Design 45+ Κρέμα για Αδυνάτισμα Σώματος 200ml

Κρέμα της Elancyl που βοηθάει στην καταπολέμηση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους. Ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία, βοηθάει την λιποδιάλυση και συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των περιττών υγρών. Είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα.

Περιοχή Χρήσης: Για όλο το σώμα

Είδη: Κρέμα

Χρήση: Αδυνάτισμα

Apivita Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Spray Bee Sun Safe SPF50 200ml με 3 Παιχνίδια Άμμου Παραλίας

Παιδικό αντηλιακό από τη σειρά Bee Sun Safe της εταιρείας Apivita, σε μορφή spray. Προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα.

Συμβουλές χρήσης:

Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Επαναλάβετε συχνά χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.

Munchkin Snack Collation (12m+) Μπλε 1τεμάχιο

Δοχείο φαγητού της εταιρείας Munchkin, για αποθήκευση βρεφικών και άλλων τροφών στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, υλικό ελαφρύ και ασφαλές, που πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.