Μειωμένη τιμή! Yellow Rose PhytoLift Masque (50ml)

Yellow Rose PhytoLift Masque (50ml)

YELLOW ROSE

Νέο

Ενυδατική, αλγινική peel-off μάσκα προσώπου σε μορφή ζελέ. Έχει δροσερή και απαλή υφή και είναι κατάλληλη για την περιποίηση όλων των δερμάτων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

16,80 €

(Με φ.π.α.)

-20%

21,00 €

Περισσότερες πληροφορίες

 Ενυδατική, αλγινική peel-off μάσκα προσώπου σε μορφή ζελέ. 

• Έχει δροσερή και απαλή υφή και είναι κατάλληλη για την περιποίηση όλων των δερμάτων. 

• Η πλούσια σύνθεσή της σε φυτικά και άλλα δραστικά συστατικά βοηθά στην ενίσχυση της ελαστικότητας και στη σύσφιγξη της επιδερμίδας, προσφέροντας ταυτόχρονα τόνωση και αποτελεσματική ενυδάτωση. 

• Η Phytolift Mask απλώνεται σε καθαρό δέρμα ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Στη συνέχεια η μάσκα ψεκάζεται με τη ειδική λοσιόν ενεργοποίησης Phytolift Lotion προσέχοντας να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια. 

Μετά τον ψεκασμό πλαστικοποιείται άμεσα το εξωτερικό στρώμα της μάσκας ενώ τα κατώτερα στρώματα της παραμένουν σε μορφή ενυδατικού ζελέ.

• Η πλαστικοποίηση του εξωτερικού στρώματος της μάσκας αφενός προκαλεί ένα ελαφρύ τέντωμα, αφετέρου δε λειτουργώντας σαν ‘skin patch’, αυξάνει την προσρόφηση των ενυδατικών και δραστικών συστατικών του ζελέ από το δέρμα, χαρίζοντας ενυδάτωση, τόνωση και σύσφιγξη.

Χρήση
• 1 με 3 φορές την εβδομάδα. 

• Απλώστε τη μάσκα, σε καθαρό δέρμα, ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό. Ψεκάστε (ή ταμπονάρετε) με τη λοσιόν Yellow Rose Phytolift Lotion (αποφεύγοντας τηνεπαφή με τα μάτια). Η μάσκα παραμένει για 15 με 20’ μέχρι να πλαστικοποιηθεί το ανώτερο στρώμα της, το οποίο και αφαιρείτε μονοκόμματα.Συνεχίστε κάνοντας μασαζ με το κατώτερο gel στρώμα της μάσκας για 2 με 3 λεπτά. Απομακρύνετε τα υπολείμματα του gel με βαμβάκι εμποτισμένο με νερό ή με τονωτική λοσιόν. 

• Εναλλακτικά εφαρμόστε μία γάζα πάνω από τημάσκα και έπειτα ψεκάστε με την Yellow Rose Phytolift Lotion.
Βασικά συστατικά
Λιποσώματα με Συνένζυμο Q10 και Καρνιτίνη
Ισχυρά αντιοξειδωτικά λιποσώματα τα οποία δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες, βοηθούν στην οξυγόνωση των κυττάρων και προάγουν τη φυσική διαδικασία σύνθεσης Βιταμίνης Ε.
Βιταμίνη C
Ισχυρό αντιοξειδωτικό με λευκαντική δράση. Προσφέρει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, χαρίζει φωτεινότητα και παράλληλα ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή Κολλαγόνου στους ινοβλάστες, βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας.
Λιποσώματα με εκχύλισμα από άνθη Τριφυλλιού
Περιέχουν φυτικές ισοφλαβόνες (αντιρυτιδική δράση) που ενεργοποιούν τον κυτταρικό μεταβολισμό. Οι ρυτίδες ομαλοποιούνται, η επιδερμίδα ενυδατώνεται και γίνεται λιγότερο εύθραστη.
Εκχύλισμα Αμαμελίδας
Φυσικό εκχύλισμα με δροσιστικές και ήπια στυπτικές ιδιότητες.
Εκχύλισμα Centella
Παρουσιάζει συσφιγκτική και αντιρυτιδική δράση.
Πρωτεΐνες Ρυζιού
Σχηματίζουν ένα φυσικό προστατευτικό φιλμ με συσφιγκτική και ενυδατική δράση.
Ειδικός Πολυσακχαρίτης
Σχηματίζουν ένα φυσικό προστατευτικό, συμβατό με την επιδερμίδα φιλμ με απαλυντική, συσφιγκτική και ενυδατική δράση.
d-Πανθενόλη (Προβιταμίνη B5)
Βελτιώνει την ικανότητα ενυδάτωσης του δέρματος (ενυδατικός παράγοντας μακράς διάρκειας), έχει επουλωτική και αναπλαστική δράση και απαλύνει από ερεθισμούς.
Αλλαντοΐνη
Θρεπτικός, απαλυντικός και επουλωτικός παράγοντας. Βοηθάει στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου δέρματος και έχει αντιφλογιστικές ιδιότητες.