Mavala Barrier Base Coat 10ml
Mavala Barrier Base Coat 10ml

Mavala Barrier Base Coat 10ml

Κωδικός:

Μάρκα: MAVALA

10,68 €
με ΦΠΑ

Προστατευτική βάση-ασπίδα για λεπτά και ευαίσθητα νύχια.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Η ενυδατική της δράση διατηρεί την ελαστικότητα των νυχιών, τα προστατεύει και βελτιώνει την επίστρωση του βερνικιού. Ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητα νύχια.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Korres Pure Greek Olive Χρυσό Μήλο Ενυδατική Κρέμα Σώματος 200ml

Ενυδατική κρέμα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Απορροφάται άμεσα και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

Origins Plantscription Power Anti Aging Cream SPF25 50ml

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης με δείκτη προστασίας SPF25 που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Συμβάλλει ορατά στην ανάκτηση της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα, που διαρκεί περισσότερο.

Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.

Munchkin Grey Παιδικό Στεφάνι Τουαλέτας Grip Potty Ring

Μη φοβάστε! Το νέο στεφάνι τουαλέτας της Munchkin είναι εδώ! Κατασκευασμένο από υλικό που ταιριάζει σε οποιοδήποτε κάθισμα τουαλέτας, για να είστε σίγουροι ότι το κάθισμα δεν κινείται και κρατά το μικρό σας στη θέση του. Στο μπροστινό τμήμα του διαθέτει μια εύκαμπτη, μαλακή προστασία για πιτσιλιές, για να αποτρέψει τυχόν ανεπιθύμητα ατυχήματα! Είναι εξοπλισμένο με «ποδαράκια» για όρθια αποθήκευση, χωρίς να πιάνει χώρο αλλά και να μη λερώνεται!

Χαρακτηριστικά:

Πιάνεται στο κάθισμα της τουαλέτας και παραμένει στη θέση του

Κατάλληλο για κάθε είδος λεκάνης

Εύκαμπτη, μαλακή προστασία για πιτσιλιές

Σχεδιασμένο για να κρατά το παιδί με ασφάλεια στη θέση του

Με ποδαράκια για εύκολη και όρθια αποθήκευση

Κομψή και μοντέρνα αισθητική

Thank You Farmer Be Beautiful CC Luminous Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF30 για Ενυδάτωση 40ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Thank You Farmer είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για ηλικίες 30+. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ανήκει στην κατηγορία των cc creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make up, χωρίς να είναι όμως εξίσου καλυπτική.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 40ml

Δείκτης αντιηλιακής προστασίας (SPF): 30SPF

Υφή: Cream

Adamah EIE Passiflora 30ml

Βασικά χαρακτηριστικά:

Εκχύλισμα Φυτού σε Άνθιση

Κατάλληλο για Ομοιοπαθητική

Χωρίς Συντηρητικά & Πρόσθετα

Δεν Περιέχει Αλκοόλ

Συμπλήρωμα διατροφής που προάγει την χαλάρωση και το φυσιολογικό ύπνο ιδίως σε καταστάσεις νευρικότητας, υπερερεθισμού, στρες και άγχους.

FILORGA PIGMENT PERFECT 30ML

Ένα τρίο επαναστατικών δραστικών συστατικών ενεργούν σε συνδυασμό ώστε να επιδιορθώνουν την εμφάνιση των χρωματικών κηλίδων. Το εκχύλισμα λυκίσκου μειώνει την παραγωγή μελανίνης ώστε να μειωθούν ορατά το μέγεθος και η ένταση των χρωματικών κηλίδων. Η νέας γενιάς βιταμίνη C, στην πιο σταθερή μορφή της, βελτιώνει την επιδερμίδα και την προφυλάσσει από την ακτινοβολία για δέρμα πιο φωτεινό. Ένα φυτικό εκχύλισμα με δράση κατά των ελεύθερων ριζών αλλά και με αντιερθιστικές ιδιότητες προστατεύει το δέρμα από τα στίγματα που οφείλονται στο έντονο στρες.

Χρήση 12 εβδομάδων τουλάχιστον για ορατά αποτελέσματα 

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 100ml

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης που δεν αφήνει λιπαρότητα. Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και έχει ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιήστε όλο το χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μετά την ηλιοθεραπεία.

Oral-B Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Vitality Star Wars & Travel Case για 3+ χρονών

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για ηλικίες 3+ με σχέδιο από την ταινία Star Wars. Διαθέτει στρογγυλή κεφαλή που περιβάλλει κάθε δόντι και αφαιρεί περισσότερη πλάκα από μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.