Mavala Manicure Sticks 5 τεμ.
Mavala Manicure Sticks 5 τεμ.

Mavala Manicure Sticks 5 τεμ.

Κωδικός:

Μάρκα: MAVALA

3,34 €
με ΦΠΑ

Ξυλάκια Μανικιούρ.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Τα ξυλάκια μανικιούρ της Mavala κατασκευάζονται από ξύλο σημύδας και είναι απαραίτητα για τη φροντίδα του περιγράμματος του νυχιού και τα πετσάκια. Αφαιρούν εύκολα τα υπολείμματα του βερνικιού και προετοιμάζουν το ελεύθερο άκρο του νυχιού για την επίστρωση του Γαλλικού Μανικιούρ σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε το Nail White Crayon

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Uni-Pharma Vitorange Immuno Vitamin C + Zn Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό Πορτοκάλι 30 μασώμενες ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με με τη συνεργιστική δράση της βιταμίνης C και του ψευδαργύρου που συμβάλλει στην μείωση της κόπωσης και ενισχύει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Είναι σε μορφή μασώμενων δισκίων με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι.

Chilly's Matte Edition Blue 0.5lt

  • Ανοξείδωτο ατσάλι (304) μέσα και έξω
  • Προηγμένη μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος. Ακόμα και με ρόφημα σε θερμοκρασία βρασμού το πιάνεις χωρίς να καίγεσαι
  • Βιδωτό καπάκι με αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο
  • Τα μεγέθη των 260ml & 500ml ταιριάζουν με τις περισσότερες ποτηροθήκες
  • Δεν γίνεται υγροποιήση (Δεν ιδρώνει)
  • Ανακυκλώσιμο και άθραυστο
  • BPA Free (δεν περιέχει την βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α)

Thank You Farmer Miracle Repair Cotton Mask 25ml

Υφασμάτινη μάσκα θρέψης προσώπου, που προσφέρει εντατική ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Λευκαίνει και αναζωογονεί το δέρμα, δρα ενάντια στις ρυτίδες και στα σημάδια γήρανσης και αφήνει την επιδερμίδα απαλή με όψη υγείας.

A Little Lovely Company Forest Friends Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού 0.85lt Μ18 x Π12 x Υ6cm

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε μέντα χρώμα. H χωρητικότητα του είναι 0.85lt. Λόγω του σχεδίου και του μεγέθους του είναι κατάλληλο για τη μεταφορά snacks, ώστε να έχετε μαζί σας πάντοτε κάτι να τσιμπήσετε.

Lunch box: 15.8x14x7cm

Μικρό δοχείο: 9x9x4.5cm

Μεγάλο δοχείο: 12x12x5.5cm

Μεσαίο δοχείο: 10.5x10.5x5cm

Klorane Leave-in Detangling Spray With Oat Milk 200ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Klorane, κατάλληλο για ξηρά μαλλιά, σε spray. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε στεγνά μαλλιά, ωστέ να τα ξεμπερδέψει και να διευκολύνει το χτένισμα, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Ξηρά

Ιδιότητες: Leave In

Origins Well Off Fast and Gentle Eye Makeup Remover 150ml

Υγρό ντεμακιγιάζ ματιών της Origins, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Filorga Meso-Mask Face Mask 50ml

Η  Filorga Meso Mask είναι μια αντιγηραντική "ένεση" λάμψης για κουρασμένες, άτονες και ταλαιπωρημένες από το στρες επιδερμίδες.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει εύκολη εφαρμογή και είναι ανθεκτική σε κινήσεις.

Οδηγίες χρήσης:

Εφαρμόστε 1 φορά την εβδομάδα για ένα μήνα και στη συνέχεια ανα δυο εβδομάδες για δυο μήνες.

Εφαρμόστε τη μάσκα σε παχύ στρώμα, στο πρόσωπο, στην περιοχή των ματιών, στο λαιμό και στο ντεκολτέ.

Αφήστε να ενεργήσει 15-30 λεπτά. 

Αφαιρέστε την με καλό ξέπλυμα με κρύο νερό.

Filorga Nutri Filler Lips

Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζογωνεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη. Περιέχει κολλαγόνο και γεμίζει το περίγραμμα των χειλιών.
Η απόλυτη λύση, ένα υβριδικό προϊόν πολλαπλής δράσης!

1.Θρεπτική και επανορθωτική: ένα ντουέτο ελαίων υψηλής διατροφής σε συνδυασμό με βούτυρο καριτέ, θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.

2.Λείανση και εξομάλυνση: ένα ενισχυτικό πεπτίδιο κολλαγόνου λειαίνει τα χείλη, επαναφέρει μια φυσική ενίσχυση του όγκου τους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα τους.

3.Αναζωογονητική λάμψη: το NTF®, ένα κοκτέιλ αναζωογόνων συστατικών, σε συνδυασμό με ένα στοιχείο που αποκαλύπτει λάμψη, και επαναφέρει αμέσως το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Origins Plantscription Youth Renewing Power Night Cream 50ml

Μία κρέμα νυκτός αντιγηραντικής δράσης που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας. Συμβάλλει ορατά στην επαναφορά της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία νεανική και φρέσκια επιδερμίδα που διαρκεί περισσότερο. Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Cream Global Anti-Aging SPF20

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ αναδιαμορφώνει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και απαλά αρωματισμένο με ανθούς πορτοκαλιού, βατόμουρο και σανταλόξυλο. Περιέχει 94,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα.