Korres Λευκό Τσάι Υγρό Gel Καθαρισμού για Όλες τις Επιδερμίδες 200ml

Κωδικός: K00001878

Μάρκα: Korres

11,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
ΔράσηΥγρό ζελέ που καθαρίζει και δροσίζει χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα του προσώπου Τύπος επιδερμίδας Ολοι οι τύποι επιδερμίδας ΠληροφορίεςΤο βιολογικό εκχύλισμα λευκού Τσαγιού πλούσια πηγή σε πολυφαινόλες προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και τονώνει την επιδερμίδα ενώ ένας δραστικός συνδυασμός από ιχνοστοιχεία λειτουργεί ως πηγή ενέργειας για τα κύτταρα και ενυδατώνει Επιπλέον το υγρό ζελέ έχει ήπιο αφρισμό για να μην απολιπαίνει την επιδερμίδα Ο συνδυασμός καθαριστικών παραγόντων φυσικής προέλευσης εξασφαλίζει εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα και τα μάτια Χωρίς σαπούνι Συσκευασία ml ΣυστατικάAqua Water Eau Aloe Barbadensis Leaf Juice PEG Methyl Glucose Dioleate Decyl Glucoside Glycerin Betaine PEG Glyceryl Cocoate Sodium Cocoamphoacetate CocoGlucoside Glyceryl Oleate Capryloyl Glycine Sodium Coceth Sulfate Alcohol Arginine Benzyl Alcohol Butylene Glycol Camellia Sinensis Leaf Extract Castoryl Maleate Geraniol Hexyl Cinnamal Hydrolysed Oats Imidazolidinyl Urea Lactic Acid Linalool Magnesium PCA Manganese PCA Panthenol Parfume Fragrance Phenoxyethanol Potassium Sorbate Sodium Lauroyl Oat Amino Acids Sodium PCA Sucrose Laurate Tocopherol Zinc PCA

K00001878
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

13 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Darphin Intral Cleansing Mousse A La Camomille 125ml

Καθαριστικό σε μορφή αφρού, που αφαιρεί με ήπιο τρόπο ρύπους και μακιγιάζ και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καθημερινή της φροντίδα. Σέβεται την ισορροπία και την ευαισθησία του δέρματος, και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και απαλή.

Thank You Farmer Pure Daily Foaming Gel Cleanser 200ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Gel

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη