• Μειωμένη τιμή

Vichy DermaBlend Make-up Correcteur SPF35 45 Gold 30ml

Κωδικός: K00003333

Μάρκα: Vichy

23,00 €
18,40 € -20%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Η σύνθεση του ρευστού διορθωτικού makeup Dermablend περιέχει χρωστικές σε υψηλή συγκέντρωση για τέλεια κάλυψη Η υφή του απλώνεται εύκολα και είναι τόσο ελαφριά που γίνεται ένα με την επιδερμίδα για φυσικό αποτέλεσμα και μοναδική άνεση όλη την ημέρα Η λεπτόρρευστη υφή του υγροποιείται σε επαφή με την επιδερμίδα για τέλεια κατανομή του χρώματος και ιδανική κάλυψη των ατελειών Χωρίς εφέ μάσκας και ανομοιομορφίες Τ makeup με την τριπλή δράση Τέλεια κάλυψη για ώρες εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανική άνεση ωρη ενυδάτωση Χρωστικές σε συγκέντρωση για τέλεια κάλυψη Χρωστικές τεχνολογίας soft focus που σβήνουν τις ατέλειες και προσφέροτυν φορές μεγαλύτερη κάλυψη σε σχέση με ένα κλασικό makeup Εμπλουτισμένο με γλυκερίνη και πτητικά έλαια φυτικής προέλευσης για μοναδικά εύπλαστη υφή και καλλυντική ευχαρίστηση Όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα αποκτά υγρή μορφή δημιουργώντας ένα λεπτό στρώμα που δεν τονίζει τις ρυτίδες ούτε αφήνει λιπαρότητα Το χρώμα γίνεται ομοιόμορφο με φυσικό αποτέλεσμα γυμνής επιδερμίδας Η υποαλλεργική σύνθεση υψηλής ανοχής είναι δερματολογικά ελεγμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες Δεν προκαλεί μαύρα στίγματα Δεν περιέχει άρωμα Με SPF Ενυδάτωση που διαρκεί ώρες Η απαλή υφή του δουλεύεται εύκολα και γίνεται ένα με την επιδερμίδα για ιδανική άνεση και αίσθηση γυμνής επιδερμίδας Ελαφριά και πολύ καλυπτική η σύνθεσή του χαρίζει καλλυντική ευχαρίστηση με τη μορφή ενός λεπτόρρευστου makeup με τέλεια κάλυψη Οι ανομοιομορφίες της επιδερμίδες καλύπτονται άμεσα χωρίς ενοχλητικά σημάδια Το χρώμα έχει ομοιογένεια και λάμψη η επιδερμίδα είναι άνετη και απαλή χωρίς εφέ μάσκας

K00003333
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution 500ml

Διάλυμα καθαρισμού κατάλληλο για την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Καταπραΰνει και καθαρίζει το ερεθισμένο δέρμα, αφήνοντας μια αίσθηση άμεσης φρεσκάδας. Χωρίς τρίψιμο απομακρύνει το μακιγιάζ, το σμήγμα, τους ρύπους και τη λιπαρότητα. Απευθύνεται σε άτομα με ευαίσθητο προς δυσανεκτικό δέρμα. 

Συστατικά & Οφέλη 

Χάρη στα μικροσκοπικά μικύλλια (σωματίδια) που εμπεριέχονται το μικυλλιακό νερό Sensibio H2O:

Αφαιρεί τους ρύπους από το δέρμα 

Xαλαρώνει και ενυδατώνει το πρόσωπο

Απομακρύνει και το αδιάβροχο make-up χωρίς τρίψιμο και ξέβγαλμα 

Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα 

Βοηθάει στην φυσική ανοικοδόμηση του υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας

Δεν περιέχει άρωμα, αλκοόλ, paraben 

Είναι υποαλλεργικό

Jowae Bb Creme Hydratante Teintee Claire ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ 30ml

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

Με αντιοξειδωτικές Φωτοφαινόλες & Νερό από άνθος sakura 
Για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και ευαίσθητες. Πρόσωπο.

Korres Volcanic Minerals Eyeshadow Palette The Jungle Nudes

Παλέτα σκιών 6 αποχρώσεων με ιριδίζον αποτέλεσμα για pastel looks. H κρεμώδης υφή τους, εμπλουτισμένη με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία, συνδυάζει σωστή απόδοση χρώματος, εύκολη ανάμιξη και μεταξένιο τελείωμα, για τέλεια εφαρμογή.