Tol Velvet Baby Soothing Cream 150ml

Κωδικός: K00012387

Μάρκα: PharmaSept

10,21 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Δράση Η Tol Velvet Baby Soothing είναι μία φυσική ενυδατική κρέμα βασισμένη σε φυσικούς γαλακτωματοματοποιητές λεκιθίνης απόλυτα συμβατούς με το δέρμα Πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες καταπραΰνει άμεσα ερεθισμούς amp κοκκινίλες και είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο βρεφικό ή ατοπικό δέρμαΠληροφορίες Φυσική ενυδάτωσηΗ σύνθεσή της με Προβιταμίνη Β και ΩΩ λιπαρά οξέα δημιουργεί ένα φίλμ προστασίας που μειώνει τη απώλεια υγρασίας έως και προλαμβάνοντας τα συμπτώματα αφυδάτωσης amp ξηρότητας Παράλληλα το φυσικό βούτυρο Καριτέ προσφέρει extra περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδαςΚαταπραϋντική δράσηΤο γάλα Βρώμης το λάδι Καλέντουλας και ο φυσικός πολυσακχαρίτης βglucan βοηθούν στη γρήγορη επαναφορά του ξηρού ή σκασμένου δέρματος και καταπραΰνουν ερεθισμούς amp κοκκινίλες Η Βιταμίνη Ε ενισχύει την ανανέωση ελαστικότητα amp απαλότητα της επιδερμίδαςΑπαλή προστασίαΗ φυσική Βιζαβολόλη προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση προστατεύοντας το ερεθισμένο δέρμα από πιθανές μολύνσειςΕλληνικό προϊόνΔερματολογικά ΕλεγμένοΧωρίς αλλεργιογόνα χρωστικές παράγωγα πετρελαίου amp parabensΧρήση Απλώστε την κρέμα σε στεγνό δέρμα και αφήστε την να απορροφηθεί Κατάλληλη για το πρόσωπο και το σώμα του μωρού αλλά και των ατόμων με υπερευαίσθητη επιδερμίδα

K00012387
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

A-Derma Exomega Control Emollient Cleansing Gel 2 in 1 από τη Γέννηση 200ml

Ειδικό σαμπουάν - αφρόλουτρο για βρέφη και παιδιά με ατοπικό δέρμα. Το τζελ καθαρισμού δεν περιέχει σαπούνι ωστόσο καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Με σύνθεση 2 σε 1 δημιουργεί έναν απαλό αφρό ο οποίος δεν τσούζει τα μάτια σε περίπτωση επαφής.

KiETLA Woam 4-6 Years Παιδικά Γυαλιά Ηλίου Bottle Green

Παιδικά γυαλιά ηλίου unisex σε πράσινο χρώμα από την εταιρεία KiETLA, τα οποία παρέχουν προστασία από τις επιπτώσεις που προκαλούν στα μάτια οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Ηλικία4-6 Years

ΦύλοΑγόρι, -, Κορίτσι

Χρώμα ΣκελετούΠράσινο

Γενικά

ΒρεφικάΌχι

Τύπος Φακού

PolarizedΌχι

ΚαθρέφτηςΌχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Με λάστιχοΌχι

ΆθραυσταΌχι

A-Derma Exomega Control Emollient Lotion Anti-Scratching Tube 200ml

Μαλακτικό γαλάκτωμα, για δέρμα με τάση ατοπίας ή ξηρότητα. Μειώνει την ξηρότητα και βοηθά στην αναδόμηση του δερματικού φραγμού. Ενδείκνυται για βρέφη, παιδιά, ενήλικες και είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.