Tol Velvet Hygienic Shower Camelia 300ml

Κωδικός: K00050290

Μάρκα: PharmaSept

7,03 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Δράση Η ειδικά μελετημένη του σύνθεση χωρίς αλκάλια amp σαπούνι καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει Οι ήπιοι αντιμικροβιακοί παράγοντες εξουδετερώνουν αποτελεσματικά τα βακτήρια και τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας υγιεινή καθαριότητα και φρεσκάδα που διαρκεί Παράλληλα τα φυσικά εκχυλίσματα και το pH επαναφέρουν τη φυσιολογική ισορροπία του δέρματος αφήνοντάς το ενυδατωμένο και απαλόΠληροφοριές Υγιεινή καθαριότητα amp φρεσκάδαΤα ήπια καθαριστικά amp αντιμικροβιακά συστατικά σε συνδυασμό με τη φυσική Βιζαμπολόλη εξουδετερώνουν τους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία Όλες οι πρώτες ύλες είναι αποκλειστικά φυτικές ιδιαίτερα φιλικές με το δέρμα και εύκολα βιοδιασπώμενεςΕνυδάτωση amp μαλακτική δράσηΟι πρωτεΐνες Σιταριού σε συνδυασμό με την Προβιταμίνη Β βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και επαναφέρουν την ελαστικότητά τηςΚαταπραϋντική δράσηΤα εκχυλίσματα Καλέντουλας Aloe Vera και Αλλαντοΐνης με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες ανακουφίζουν την επιδερμίδα από ερεθισμούς amp κοκκινίλεςΕλληνικό προϊόνΔερματολογικά ΕλεγμένοAllergens Parabens Soap freeΧρήση Απλώστε επαρκή ποσότητα σε βρεγμένη επιδερμίδα και πλύνετε απαλά Στη συνέχεια ξεβγάλετε με άφθονο νερό Για ολοκληρωμένη φροντίδα χρησιμοποιήστε μετά το μπάνιο την ενυδατική κρέμα Tol Velvet Body Soothing Cream

K00050290
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 100ml

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης που δεν αφήνει λιπαρότητα. Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και έχει ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιήστε όλο το χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μετά την ηλιοθεραπεία.

Elancyl My Coach Σετ Περιποίησης

Το Elancyl My Coach Αφρόλουτρο, χάρη στις ιδιότητες του Γκουαράνα, επανορθώνει τη λάμψη και το χρώμα του δέρματος, ενώ η καφεΐνη αποδεσμεύει τα λιπίδια. Η πλούσια σύνθεσή του, με κισσό αποσυμφορεί την επιδερμίδα και αναδεικνύει ένα σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.

Chilly's Matte Green Μπουκάλι Θερμός 0.75lt

Ανοξείδωτο ατσάλι (304) μέσα και έξω

Προηγμένη μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος. Ακόμα και με ρόφημα σε θερμοκρασία βρασμού το πιάνεις χωρίς να καίγεσαι

Βιδωτό καπάκι με αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο

Τα μεγέθη των 260ml & 500ml ταιριάζουν με τις περισσότερες ποτηροθήκες

Δεν γίνεται υγροποιήση (Δεν ιδρώνει)

Ανακυκλώσιμο και άθραυστο

BPA Free 

Klorane Μωρομάντηλα με Kαλέντουλα 3x70τμχ

Απαλά καθαριστικά μαντηλάκια, ειδικά σχεδιασμένα για την αποτελεσματική υγιεινή του μωρού. Εμπλουτισμένα με εκχύλισμα Καλέντουλας, αυτά τα μαντηλάκια είναι πολύ ανθεκτικά και καθαρίζουν απαλά το εύθραυστο δέρμα του μωρού.

Babylonia Γυναικείο Charm Εγκυμοσύνης Bola Double Heart

Εσωκλείει μεταλλόφωνο

Νickel free

Παράγει ανεπαίσθητους ήχους με την κίνηση οι οποίοι είναι χαλαρωτικοί για το μωρό που από την 20η εβδομάδα κύησης μπορεί να τους ακούει. Μετά τη γέννηση ακούει τους ήχους, τους θυμάται και ηρεμεί.

Lierac Lift Integral Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Ημέρας με Υαλουρονικό Οξύ για Ενυδάτωση, Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Η κρέμα ημέρας Lift Integral ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Filorga Universal Cream 100ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 100ml

Υφή: Cream