Synchroline Terproline Body Cream 125 ml

Κωδικός: K00005890

Μάρκα: Synchroline

29,22 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Με βάση έναν καινοτόμο και κατοχυρωμένο συνδυασμό ενεργών συστατικών βελτιώνει την ελαστικότητα και τον τόνο του δέρματος χαρίζοντας νεανική χωρίς ψεγάδια επιδερμίδα Ιδανική για χρήση μετά την εγκυμοσύνη επεμβάσεις στήθους λιποαναρρόφηση laserΧρήση Πρωί βράδυΣυσκευασία   ml

K00005890
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

CeraVe SA Smoothing Cream For Dry, Rough, Bumpy Skin 340gr

Ενυδατική και απολεπιστική κρέμα. Η σύνθεσή της με 3 απαραίτητα ceramides, ουρία, LHA και σαλικυλικό οξύ ενυδατώνει και απολεπίζει την ξηρή τραχιά επιδερμίδα καθώς αποκαθιστά τον προστατευτικό επιδερμικό φραγμό.

Apivita Oily Dandruff Σαμπουάν κατά της Πιτυρίδας για Λιπαρά Μαλλιά 250ml

Σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας με σέλερι και πρόπολη. Καθαρίζει και αντιμετωπίζει την ξηροδερμία εξισορροπώντας τη χλωρίδα του τριχωτού και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. 

Παράλληλα ενυδατώνει το ξηρό τριχωτό και ανακουφίζει από τον κνησμό. Με σέλερι, αντιμικροβιακό εκχύλισμα πρόπολης, μέλι & αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Vichy Liftactiv Supreme Serum Προσώπου με Βιταμίνη C για Λάμψη 20ml

Αντιοξειδωτικό σύμπλοκο για πιο φωτεινή επιδερμίδα που συνδυάζει 15% Καθαρής Βιταμίνης C, Βιταμίνη E, Πολυφαινόλες Πεύκου και Καθαρό Υαλουρονικό Οξύ που διορθώνει και προλαμβάνει το οξειδωτικό στρες, τη θαμπάδα, και τη γήρανση της επιδερμίδας & Δώρο Νεσεσέρ.

Youth Lab. CC Complete Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF30 για Λιπαρές/Μικτές Επιδερμίδες κατά των Ατελειών 40ml

Κρέμα προσώπου ημέρας της εταιρείας Youth Lab.. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος και προστατεύει από τις UV ακτινοβολίες, με δείκτη προστασία SPF 30 ενώ παράλληλα δρα καταπολεμώντας τις ατέλειες. Ανήκει στην κατηγορία των CC (Color Correction) creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα,

Origins Plantscription Anti Aging Power Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Κρέμα Plantscription Anti Aging Power της εταιρείας Origins για το περίγραμμα των ματιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Υφή: Κρέμα

• Κατάλληλο για Vegan

• Όγκος: 15 ml

Youth Lab. Retinol Reboot Serum Ματιών με Ρετινόλη 15ml

Ορός ματιών με ρετινόλη της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Chilly's Artist Μπουκάλι Θερμός Psychedelic Dream 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Filorga Unify Σετ Περιποίησης με Κρέμα Προσώπου και Serum

Εξειδικευμένo serum περιποίησης που αντιμετωπίζει τις καφέ κηλίδες και ενισχύει την δράση φωτεινότητας στο δέρμα.

Εμπνευσμένη από 3 αναγνωρισμένες τεχνικές αισθητικής ιατρικής [laser, peeling, medical strobing] για ομοιόμορφο και φωτεινό δέρμα.

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόστε το serum σε καθαρό πρόσωπο.

Κάνετε απαλό μασάζ και αφήστε το προϊόν να απορροφηθεί.

Για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος εφαρμόστε μετά την κρέμα Skin-Unify.

Εφαρμόστε πρωί ή/και βράδυ.

Frezyderm Sun Screen on the Move Αδιάβροχη Αντηλιακή Λοσιόν Προσώπου SPF50 σε Spray 75ml

Αντηλιακό spray προσώπου ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, ενώ χάρη στην τεχνολογία Hydro Cosmetic προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη.