Froika Ω-Plus Emolient Wash 200ml

Κωδικός: K00015408

Μάρκα: FROIKA

19,46 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Αποτελείται από ήπιους και μη ερεθιστικούς καθαριστικούς παράγοντες δεν περιέχει sodium laureth sulfate κατάλληλους για ατοπικά ερεθισμένα και ευαίσθητα δέρματα Είναι εμπλουτισμένο με Ω και Ω απαραίτητα λιπαρά οξέα Βιταμίνη F για την αποκατάσταση της ενδοκυτταρικής συνοχής του δέρματος και αντιφλεγμονώδη δράση ελαιώδη συστατικά φυτικά έλαια γλυκερίδια αμυγδάλου και τριγλυκερίδια που αναπληρώνουν το έλλειμμα λιπιδίων του δέρματος καταπραϋντικά επουλωτικά και ενυδατικά συστατικά όπως Βρώμη Βισαβολόλη Πανθελόλη Γλυκερίνη και Βιταμίνη ΕΣυσκευασία ml

K00015408
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Elancyl Slimming Concentrate Gel για την Κυτταρίτιδα 200ml

Μέθοδος μασάζ εμπνευσμένη από την επαγγελματική γαλλική τεχνική της «ψηλάφησης-κύλισης (palper-rouler)»: το δέρμα ανασηκώνεται και στη συνέχεια υποβάλλεται σε μασάζ, ενεργοποιώντας τη μείωση από τα σημάδια της κυτταρίτιδας. Μια διαδοχή από «τσιμπήματα» στο δέρμα χαρίζει ελαστικότητα στους ιστούς κινητοποιώντας την κυκλοφορία.

Vitabiotics Feroglobin Slow Release 30κάψουλες

Αποτελεί έναν συνδυασμό σιδήρου με φυλλικό οξύ, Β12, Β6, ψευδάργυρο και χαλκό. Το Feroglobin Capsules είναι φιλικό στο στομάχι επειδή οι βραδείας αποδέσμευσης κάψουλές του απελευθερώνουν σταδιακά τον σίδηρο και τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά.

Oral-B Pro 750 CrossAction Black Edition Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή και Θήκη Ταξιδίου

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με τεχνολογία 3D που προσφέρει βαθύ καθαρισμό και αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκας σε σχέση με μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, ενώ κάνει το χαμόγελό σας πιο λευκό από την πρώτη κιόλας ημέρα, αφαιρώντας τους επιφανειακούς λεκέδες.

Youth Lab. Peptides Reload FIrst Wrinkles 24ωρη Κρέμα Προσώπου για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση 50ml

Μια ελαφριάς υφής κρέμα, πλούσια σε πεπτίδια, που στοχεύει στις λεπτές γραμμές & ρυτίδες καθώς προωθεί την ταχεία κυτταρική ανανέωση, επαναφέρει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας ενώ χαρίζει λάμψη, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και υφή.

Youth Lab. Youth Serum Προσώπου για Λεύκανση & Πανάδες 30ml

Dark Spot Remover Serum 30ml

Δραστικός ορός πρόληψης & αποχρωματισμού των έντονων κηλίδων & δυσχρωμιών

Δραστικός ορός για την πρόληψη & τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως έντονες & επίμονες κηλίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει τις διαφορετικές αιτίες πρόκλησής τους.

Τα εργαστήρια της YOUTH LAB. διευρύνουν τη σειρά επανόρθωσης και προστασίας Brightening Vitamin C που βασίζεται σε σταθεροποιημένη βιταμίνη C νέας γενιάς και εστιάζει στην πρόωρη γήρανση που προκαλείται από την έκθεση σε περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως είναι: ηλιακή ακτινοβολία, ατμοσφαιρική ρύπανση και το μπλε φως.

Darphin Αφρός Καθαρισμού Intral Cleansing Mousse A La Camomille για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 125ml

Καθαριστικό σε μορφή αφρού, που αφαιρεί με ήπιο τρόπο ρύπους και μακιγιάζ και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καθημερινή της φροντίδα. Σέβεται την ισορροπία και την ευαισθησία του δέρματος, και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και απαλή.

Youth Lab. CC Complete Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF30 για Κανονικές/Ξηρές Επιδερμίδες κατά των Ατελειών 40ml

Κρέμα προσώπου ημέρας της εταιρείας Youth Lab. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος και προστατεύει από τις UV ακτινοβολίες, με δείκτη προστασία SPF 30 ενώ παράλληλα δρα καταπολεμώντας τις ατέλειες. Ανήκει στην κατηγορία των CC (Color Correction) creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα, η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες

Munchkin Δοχείο Ροζ "Snack" από Πλαστικό για 12+ μηνών

Δοχείο φαγητού της εταιρείας Munchkin, για αποθήκευση βρεφικών και άλλων τροφών στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, υλικό ελαφρύ και ασφαλές, που πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.

Ezpz Mini Cup 12m+ Blush

Ποτηράκι για παιδιά, της εταιρίας Ezpz, για να απολαμβάνουν τα μικρά σας τα αγαπημένα τους ροφήματα, κάθε στιγμή της ημέρας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 12 μηνών, με χωρητικότητα 118ml.

Υλικό: Πλαστικό

Χρώμα: Ροζ

Korres Korres Santorini Grape Velvet Ξηρό Λάδι Προσώπου για Ενυδάτωση , Θρέψη & Λάμψη 30ml

Ξηρό λάδι προσώπου για βελούδινη επιδερμίδα με μία μόνο σταγόνα. Ενυδατώνει και απαλύνει τις ατέλειες χάρη στο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά εκχύλισμα από αμπέλι Σαντορίνης, χαρίζοντας αναζωογονημένη και λαμπερή όψη.

Oral-B iO Series 9N Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή και Αισθητήρα Πίεσης Black Onyx

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με 7 έξυπνες λειτουργίες για την εξατομίκευση του βουρτσίσματος και μια νέα εμπειρία καθαρισμού και φροντίδας των δοντιών.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι βολική στη χρήση και η αυτονομία της μπαταρίας είναι ικανοποιητική.