Elgydium Eludril Mouthwash 200ml

Κωδικός: K00052648

Μάρκα: Elgydium

9,20 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Αντιβακτηριακό στοματικό διάλυμα Η Χλωρεξιδίνη είναι ένας καθιερωμένος στην οδοντιατρική αντιμικροβιακός παράγοντας που καταπολεμά αποτελεσματικά τα βακτήρια τα οποία βρίσκονται στην πλάκα και στην πέτρα Η εξειδικευμένη και μεγάλης διάρκεις δράση της εξασφαλίζει την υγιεινή του στόματος και των ούλων επιτρέποντάς τους να ανακτήσουν το φυσιολογικό ροζ χρώμα τους

K00052648
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Intermed Chlorhexil F Καθημερινής Χρήσης 100ml

Αντιβακτηριδιακή φθοριούχος οδοντόπαστα με χλωρεξιδίνη 0.1%, για την καθημερινή προστασία και φροντίδα δοντιών και ούλων. Καταπολεμά την ουλοοδοντική μικροβιακή πλάκα, ενδυναμώνει και προστατεύει τα δόντια, συσφίγγει τα ούλα και μειώνει τις ουλορραγίες χάρη στα βότανα που περιέχει. Είναι κατάλληλη για ομοιοπαθητική. Χρησιμοποιείστε αρκετή ποσότητα για να βουρτσίσετε τα δόντια σας το πρωί και το βράδυ καθώς και μετά από κάθε γεύμα, κάθε μέρα.