• Μειωμένη τιμή

Nuxe Huile Prodigieuse Multi Purpose Dry Oil Face, Body & Hair 50ml

Κωδικός: 5213000112016

Μάρκα: Nuxe

19,20 €
12,48 € -35%
με ΦΠΑ

Ξηρό έλαιο προσώπου, σώματος και μαλλιών  που είναι είναι πλούσιο σε φυσικά έλαια και σε βιταμίνη Ε και κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ηλικία.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5213000112016
31 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Filorga Neocica Universal Repair Care 40ml

Εντατική αναδόμηση των ιστών και παρεμπόδιση σοβαρών ερεθισμών

Ένα βιοσυνθετικό εξαπεπτίδιο επιταχύνει την διαδικασία αναδόμησης του δέρματος

 Ένας θερμικά ανθεκτικός σταθεροποιητής micro-algae αυξάνει την κυτταρική άμυνα ενάντια στο stress.

Το δέρμα επανακτά την απλότητα του

Origins Ginzing Into the Glow Brightening Serum Ορός Λάμψης Προσώπου 30ml

Ένα άμεσης απόδοσης serum με βιταμίνη C και συστατικά λάμψης, που φωτίζει ορατά το θαμπό δέρμα και ενισχύει τη διαδικασία φυσικής απολέπισης, αποκαλύπτοντας μια απαλή και αναδομημένη επιδερμίδα.

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Cream Κρέμα Λείανσης για Μάτια & Χείλη, 15ml

Η νέα σύνθεση Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Cream με το μοναδικό εργαλείο μασάζ για εσάς σε μια ευχάριστη και αποτελεσματική νέα εμπειρία περιποίησης ματιών.

Η φροντίδα των ματιών περιέχει την επόμενη γενιά εφέ πλήρωσης όγκου και υποστήριξης δομής, χάρη στον επιστημονικό συνδυασμό Sea Emerald με πεπτίδια και εκχύλισμα ημερομηνίας που αποτελούν το σύμπλεγμα Sea Emerald VS.

Μια μοναδική κρέμα που συνδυάζει τη βοτανική δύναμη και την επιστημονική ακρίβεια με σκοπό την ισχυρή αποτελεσματικότητα στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, η οποία προσφέρει σύσφιξη και απαλότητα.

Nuxe Nuxuriance Ultra Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Φροντίδα για ολική αντιγήρανση για την περιοχή των ματιών και το περίγραμμα των χειλιών, με φυτικά σύμπλοκα από άνθος κρόκου, μπουκαμβίλια και καφεΐνη.

Εφαρμόστε τη Nuxuriance Ultra Global Anti-Ageing Eye and Lip Cream πρωί - βράδυ στο δέρμα σας γύρω από τα μάτια και τα χείλη.

Πιέστε μια φορά την αντλία για να βγει μια δόση προϊόντος και απλώστε την ανάμεσα στα δάχτυλα του κάθε χεριού.

Με τα μεσαία σας δάχτυλα απλώστε γύρω από τα πάνω και τα κάτω βλέφαρα δουλεύοντας προς τα έξω και διατηρώντας μια ανοδική πίεση για 3 δευτερόλεπτα στους κροτάφους. Επαναλάβετε 3 φορές.

Origins Plantscription Multi-Powered Youth Serum 30ml

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Origins, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

TIME-FILLER 5XP Correction Cream All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα   Filorga Time-Filler 5XP (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.Για επιδερμίδες κανονικές και ξηρές

Youth Lab. Hydro Cloud 24ωρο Gel Προσώπου για Ενυδάτωση 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Youth Lab. είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Gel