• Μειωμένη τιμή

Vichy Ideal Soleil Stick for Sensitive Areas SPF50+ 9gr

Κωδικός: 30065949

Μάρκα: Vichy

14,31 €
10,02 € -30%
με ΦΠΑ

Αντιηλιακό stick με εύκολη και γρήγορη εφαρμογή για υψηλή προστασία των ευαίσθητων περιοχών από τον ήλιο και τη φωτογήρανση. Για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν έντονη αντηλιακή προστασία για τις περιοχές που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

30065949
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Apivita Women's Tonic Hippophae TC & Laurel Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 250ml

Τονωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης για γυναίκες με ιπποφαές και δάφνη. Ενισχύει τα μαλλιά κατά της τριχόπτωσης, ενώ παράλληλα προσφέρει απαλό καθαρισμό και σέβεται τη φυσιολογία και τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής. 

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Night Balm 50ml

Balm Νύχτας για θρέψη και ενυδάτωση
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτό το balm νύχτας ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ δίνει στο δέρμα απαλότητα και ανακούφιση. Το πρωί, τα σημάδια κούρασης μειώνονται, το δέρμα φαίνεται λιγότερο χαραγμένο και πιο φωτεινό. Με τον καιρό το δέρμα γίνεται πιό δυνατό και ελαστικό.

Avenir Κούκλα Ραψίματος για Μπρελόκ Λάμα

Τα παιδιά θα λατρέψουν να δημιουργήσουν από μόνα τους ένα κουκλάκι με το DIY Sewing Kit της Avenir.

Είναι εύκολο να ράψετε και να ενώσετε τα κομμάτια που βρίσκονται στην κυλινδρική συσκευασία και στη συνέχεια να προσθέσετε το γέμισμα ώστε να δημιουργήσετε ένα αξιολάτρευτο κουκλάκι.

Απλά διαλέξτε το αγαπημένο σας ζωάκι και διακοσμείστε το δωμάτιο! Όλοι θα το αγαπήσουν!

Nuxe Prodigieux Huile De Douche 200ml

Αφρόλουτρο με το χαρακτηριστικό άρωμα του Huile Prodigieuse και μοναδική υφή. Καθαρίζει απαλά, αφήνοντας το δέρμα μεταξένιο και όμορφα αρωματισμένο.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου.

Vichy Capital Soleil Solar Protective Water with Hyaluronic Acid SPF50+ 200ml

Αντηλιακό water spray με ευχάριστο άρωμα, που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καθαριότητας. Δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Youth Lab. Brightening Vit-C Hydra Gel Μάσκα Ματιών για Ενυδάτωση 60τμχ

Μάσκα ματιών σε αυτοκόλλητα επιθέματα της Youth Lab., τα οποία αφαιρούνται εύκολα και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζονται με ακρίβεια σε μικρές περιοχές κάτω από τα μάτια. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Τρόπος Εφαρμογής: Patches

Δράση: Ενυδάτωση

La Roche Posay Toleriane Dermo-Cleanser 400ml Pump

Γαλάκτωμα καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ για τα μάτια και το πρόσωπο χωρίς να ερεθίζει. Ενδείκνυται για ξηρό, δυσανεκτικό και ευαίσθητο δέρμα, καθώς παρουσιάζει υψηλή ανοχή, δεν περιέχει άρωμα και συντηρητικά. Μπορείτε να το ξεπλύνετε ή όχι.

Korres Argan Oil Shampoo 2x250ml

Σαμπουάν για μετά τη βαφή, εμπλουτισμένο με έλαια Argan και jojoba και βιταμίνη Ε, που δρα κατά του ξεθωριάσματος, προσφέρει μέγιστη διάρκεια στο χρώμα και ενισχύει τη λάμψη. Κατάλληλο για vegetarians. Δερματολογικά ελεγμένο.

Filorga Sleep & Peel 4.5 Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 40ml

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Filorga, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι