• Μειωμένη τιμή

Somatoline Cosmetic 7 Nights Intensive Slimming 250ml

Κωδικός: 16845

Μάρκα: Somatoline Cosmetic

39,90 €
25,94 € -35%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Yπερεντατική αγωγή αδυνατίσματος, ταχείας δράσεως. Η αδυνατιστική αποτελεσματικότητα του προϊόντος έχει ενισχυθεί προσφέροντας τα πρώτα αποτελέσματα σε 7 νύχτες. Η νέα ενισχυμένη σύνθεση περιέχει το αποκλειστικό BioSlim7-complex™, ένα σύμπλεγμα φυσικών, ενεργών συστατικών με θαλάσσια άλατα, μείγμα κόκκινης και καφέ άλγης, εμπλουτισμένο με εσκίνη και εκχύλισμα ροζ πιπεριού, το οποίο αξιοποιεί τη δεκτικότητα του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας και προσφέρει τριπλή αδυνατιστική δράση.

Οφέλη

Λιπολυτική δράση: διευκολύνει στη μείωση του συσσωρευμένου πάχους.

Δράση κατά της επανεμφάνισης: εμποδίζει τη δημιουργία νέας συσσώρευσης λίπους.

Αποσυμφορητική δράση: βοηθάει στην αποσυμφόρηση από περιττά υγρά.

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε το προϊόν κάθε βράδυ για τουλάχιστον 7 νύχτες, κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις στις προς αγωγή περιοχές μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Η τακτική χρήση για 4 εβδομάδες θα διπλασιάσει τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν.

Κατασκευαστής

Somatoline Cosmetic (Προϊόντα για Αδυνάτισμα και Κυτταρίτιδα)


16845
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Somatoline Cosmetic Ultra Intensive 7 Nights Slimming 400ml

Σύμπλεγμα φυσικών, ενεργών συστατικών με θαλάσσια άλατα, μείγμα κόκκινης και καφέ άλγης, εμπλουτισμένο με εσκίνη και εκχύλισμα ροζ πιπεριού που αξιοποιεί τη δεκτικότητα του δέρματος, κατά τη διάρκεια της νύχτας και βοηθάει στην καταπολέμηση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους.

Elancyl Slim Design 45+ Κρέμα για Αδυνάτισμα Σώματος 200ml

Κρέμα της Elancyl που βοηθάει στην καταπολέμηση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους. Ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία, βοηθάει την λιποδιάλυση και συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των περιττών υγρών. Είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα.

Περιοχή Χρήσης: Για όλο το σώμα

Είδη: Κρέμα

Χρήση: Αδυνάτισμα

Elancyl Innovation Slimming Concentrate Κρέμα για την Κυτταρίτιδα & Glove 200ml

Μέθοδος μασάζ για αδυνάτισμα, που συνδυάζει τα αποτελέσματα ενός επαγγελματικού μασάζ ειδικά σχεδιασμένου από φυσιοθεραπευτές, με αυτά ενός τζελ κατά της κυτταρίτιδας. Η δράση του σε συνδυασμό με το γάντι, αποσυμφορρεί τους ιστούς και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία ώστε να δεχτεί πολύ καλύτερα τις επόμενες αγωγές.

Elancyl Slim Design Night Κρέμα για Αδυνάτισμα 200ml

Διέγερση των κυττάρων, αποδέσμευση λιπών, δράση κατά της ακαμψίας των ιστών και αποσυμφόρηση.

Το Slim Design Night "ξυπνά" το αδυνάτισμα ενώ εσείς κοιμάστε χάρη στο Booster νύχτας GP4G που ενεργοποιεί την αποδέσμευση των λιπών. Το Slim Design Night δρα σε 3 διαστάσεις με το [Σύμπλεγμα Καφεΐνης]3D, για εντατική λείανση της όψης φλοιού.

Elancyl My Coach Σετ Περιποίησης

Το Elancyl My Coach Αφρόλουτρο, χάρη στις ιδιότητες του Γκουαράνα, επανορθώνει τη λάμψη και το χρώμα του δέρματος, ενώ η καφεΐνη αποδεσμεύει τα λιπίδια. Η πλούσια σύνθεσή του, με κισσό αποσυμφορεί την επιδερμίδα και αναδεικνύει ένα σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.

Lierac Body Slim Κρέμα για την Κυτταρίτιδα Γλουτών Cryoactive Concetrate 150ml

Κρέμα της Lierac που βοηθάει στην καταπολέμηση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους. Ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία, βοηθάει την λιποδιάλυση και συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των περιττών υγρών.