• Μειωμένη τιμή

Frezyderm Hair Force Shampoo Women 200ml

Κωδικός: 16760

Μάρκα: Frezyderm

15,35 €
10,75 € -30%
με ΦΠΑ

Τριχοτονωτικό σαμπουάν με ειδική σύνθεση για την αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τη γυναικεία τριχόπτωση. Αντιμετωπίζει τόσο την εποχική όσο και τη χρόνια αντιδραστική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά. Προσφέρει ενδυνάμωση των θυλάκων, ενίσχυση τριχοφυΐας, προστασία από τη φθορά και αναδόμηση του περιτρίχιου. Με ουδέτερο pH. Συστήνεται η χρήση του 3 φορές την εβδομάδα επί 4 μήνες. 

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

16760
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Grobag Ollie USB Powered

Η Ollie η κουκουβάγια αναπαράγει 6 χαλαρωτικούς ήχους (χτύπους καρδιάς, σταγόνες βροχής, στατικό λευκό θόρυβο, 3 νανουρίσματα) και με μια απαλή, ζεστή λάμψη δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον που θα βοηθήσει το μωρό να κοιμηθεί. Ο αισθητήρας κλάματος "ακούει" το μωρό και επανενεργοποιείται για να διατηρήσει την ηρεμία του.

Synchroline Synchroelast Body Cream Συσφικτική Για Ραγάδες 200ml

Κρέμα σώματος που ενισχύει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Ενδείκνυται για την βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας σε στήθος, κοιλιά, γλουτούς, μηρούς.

Οφέλη

Πρόληψη των δερματικών ραβδώσεων (ραγάδες) από τον 3ο μήνα κύησης και διατήρηση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος.

Βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος κατά τη διάρκεια της δίαιτας και σε περιπτώσεις απότομης απώλειας βάρους.

Πρόληψη των δερματικών ραβδώσεων (ραγάδες) σε περιπτώσεις απότομης ανάπτυξης.Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα .

Συστατικά : Asiatic and madecassic heterosides, acetylglucosamine, proline linoleate, fibronectine glycopeptides .

Ημερομηνία λήξης :11/2022

Pharmasept Heliodor After Sun Lotion για το Σώμα 200ml

Ενυδατική λοσιόν της Pharmasept για την φροντίδα του δέρματος μετά από την έκθεση στον ήλιο. Κατά την εφαρμογή δημιουργείται μια αίσθηση ανακούφισης στην επιδερμίδα που μπορεί να είναι ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη από τον ήλιο, το θαλασσινό αλάτι ή και τη σκόνη. Παράλληλα, μειώνεται το αίσθημα καψίματος και ενεργοποιείται η φυσική επανόρθωση από μικροερεθισμούς. Έχει ελαφριά υφή και είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Apivita Women's Tonic Hippophae TC & Laurel Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 250ml

Τονωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης για γυναίκες με ιπποφαές και δάφνη. Ενισχύει τα μαλλιά κατά της τριχόπτωσης, ενώ παράλληλα προσφέρει απαλό καθαρισμό και σέβεται τη φυσιολογία και τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής. 

Nuxe Prodigieux Huile De Douche 200ml

Αφρόλουτρο με το χαρακτηριστικό άρωμα του Huile Prodigieuse και μοναδική υφή. Καθαρίζει απαλά, αφήνοντας το δέρμα μεταξένιο και όμορφα αρωματισμένο.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου.

Chilly's Floral Μπουκάλι Θερμός Patchwork Bloom 500ml

Ανοξείδωτο ατσάλι (304) μέσα και έξω

Προηγμένη μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος. Ακόμα και με ρόφημα σε θερμοκρασία βρασμού το πιάνεις χωρίς να καίγεσαι

Βιδωτό καπάκι με αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο

Τα μεγέθη των 260ml & 500ml ταιριάζουν με τις περισσότερες ποτηροθήκες

Δεν γίνεται υγροποιήση (Δεν ιδρώνει)

Ανακυκλώσιμο

BPA Free (δεν περιέχει την βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α)

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί διατηρεί ικανοποιητικά την θερμοκρασία του και κλείνει καλά χωρίς διαρροές.

Κατασκευαστής

Chilly's

Χαρακτηριστικά

ΥλικόΑνοξείδωτο

ΜέγεθοςΜπουκάλι

Χωρητικότητα0,5 lt

Τύπος ΜόνωσηςΔιπλό Τοίχωμα

ΧρήσηΖεστά και Κρύα Ροφήματα

A-Derma Exomega Control Emollient Lotion Anti-Scratching Tube 200ml

Μαλακτικό γαλάκτωμα, για δέρμα με τάση ατοπίας ή ξηρότητα. Μειώνει την ξηρότητα και βοηθά στην αναδόμηση του δερματικού φραγμού. Ενδείκνυται για βρέφη, παιδιά, ενήλικες και είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.

Vichy Neovadiol Replenishing Anti Sagginess Day Cream 50ml

Κρέμα ημέρας για ξηρές επιδερμίδες, που αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στο δέρμα. Επανέρχεται η πυκνότητα και η ελαστικότητα της επιδερμίδας, το περίγραμμα του προσώπου αναπλάθεται, η χαλάρωση μειώνεται και η λάμψη και η ομοιογένεια αποκαθίστανται. Με υφή απαλού θρεπτικού γαλακτώματος εμπλουτισμένου με λιπαρά οξέα που αντιμετωπίζουν τη ξηρότητα της επιδερμίδας σε φάση εμμηνόπαυσης: έλαιο από πίτουρο ρυζιού, βερικοκέλαιο, κερί μέλισσας, βούτυρο Καριτέ. Απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα, χωρίς να κολλάει, αφήνοντάς την απαλή χωρίς γυαλάδα.