Doctor's Formulas Peptocare 30 κάψουλες

Κωδικός: 5200403400475

Μάρκα: Doctor's Formulas

22,00 €
με ΦΠΑ

Το Peptocare προστατεύει την επιφάνεια του βλεννογόνου γιατί περιέχει το Mucosave FG.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Πρόκειται για ένα τιτλοδοτημένο μείγμα 2 εκχυλισμάτων, φραγκοσυκιάς και ελαιοευρωπαίνης, το οποίο προσφέρει πολυσακχαρίτες που έχουν ισχυρή ικανότητα προσκόλλησης στη βλέννα και βιοφαινόλες που εξασφαλίζουν καταπραϋντική δράση.

  • Ξηρό εκχύλισμα Mucosave® FG 400mg 
  • Βιταμίνη B2 (ως Ριβοφλαβίνη) 70mg 
  • Ασβέστιο 120mg

Κατασκευαστής

Doctor's Formulas

5200403400475
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Neubria EDGE Focus Συμπλήρωμα για την Μνήμη 60 κάψουλες

Βασικά χαρακτηριστικά:

22 Βιταμίνες & Μέταλλα

120mg Καφεΐνη ανά Μερίδα

435mg Mastermind Βοτανικό Σύμπλεγμα

Κατάλληλο για Vegan

Νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής με μείγμα ενεργών συστατικών, βιταμινών στοχευμένης συγκέντρωσης.

Vitabiotics Feroglobin Slow Release 30κάψουλες

Αποτελεί έναν συνδυασμό σιδήρου με φυλλικό οξύ, Β12, Β6, ψευδάργυρο και χαλκό. Το Feroglobin Capsules είναι φιλικό στο στομάχι επειδή οι βραδείας αποδέσμευσης κάψουλές του απελευθερώνουν σταδιακά τον σίδηρο και τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά.

Frezyderm dMannosa Συμπλήρωμα Διατροφής για την Υγεία του Ουροποιητικού Συστήματος 14 φακελίσκοι

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 2g D-Μαννόζη
  • 50mg Εκχύλισμα Κράνμπερι
  • Χωρίς Ζάχαρη
  • Συνεργιστική Δράση

Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων & τη συχνότητα εμφάνισης ουρολοίμωξης & ενισχύει την υγεία του ουροποιητικού συστήματος.

Uni-Pharma Vitorange Immuno Vitamin C + Zn Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό Πορτοκάλι 30 μασώμενες ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με με τη συνεργιστική δράση της βιταμίνης C και του ψευδαργύρου που συμβάλλει στην μείωση της κόπωσης και ενισχύει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Είναι σε μορφή μασώμενων δισκίων με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι.

Altion Kids Vitaminc C 60 μασώμενες ταμπλέτες

To ALTION Kids Vitamin C® είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, 100% φυτικής προέλευσης, καθώς προέρχεται αποκλειστικά από τους καρπούς του φυτού Ασερόλα και είναι ιδανικό για τη συμπλήρωση της καθημερινής διατροφής με έναν τρόπο πρακτικό και έξυπνο που αρέσει στα παιδιά.

Vitabiotics Pregnacare Plus 56tabs

Το Pregnacare Plus της Vitabiotics περιλαμβάνει τις ταμπλέτες Pregnacare Original με τη μοναδική σύνθεση των 19 απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων και τις ωμέγα-3 κάψουλες, που παρέχουν τα ωμέγα-3 απαραίτητα λιπαρά οξέα DHA και EPA.

Winmedica Sideral Forte 20 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση της έλλειψης σιδήρου, την συχνότερη διατροφική ανεπάρκεια, που ευθύνεται για το 50% των περιπτώσεων αναιμίας. Περιέχει και βιταμίνη C, η οποία συμμετέχει στη διαδικασία σχηματισμού της αίμης, που είναι βασικό συστατικό της αιμοσφαιρίνης. Αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό και δεν προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες όπως κοιλιακό άλγος, ναυτία, εμετό, δυσκοιλιότητα ή διάρροια.

Doctor's Formulas B-Complex Formula 60 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό.

Quest Pregnal Bio Lact 30 κάψουλες & 60 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής σε διπλή συσκευασία που συνδυάζει πολυθρεπτικές ταμπλέτες με ασβέστιο και DHA κάψουλες, που προσφέρει τη μέγιστη διατροφική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 01/2024

Vitabiotics Menopace Night 30 Tabs

Το Menopace Night της Vitabiotics είναι ένας μοναδικός συνδυασμός συστατικών που απευθύνεται ειδικά στις γυναίκες στην εμμηνόπαυση που υποφέρουν από έντονα “νυχτερινά” συμπτώματα όπως ανησυχία, ευερεθιστικότητα & διαταραχές στον ύπνο.

Adamah EIE Calendula 30ml

Βασικά χαρακτηριστικά:

Χωρίς Αλκοόλ

Φυσική Σύνθεση

Εκχύλισμα Ανθών

Κατάλληλο για Ομοιοπαθητική

Βάμμα που υποστηρίζει την σωστή λειτουργία του πεπτικού, έχει καταπραυντική και μαλακτική δράση, ενώ προάγει την φυσική λειτουργία της έμμηνης ρύσης.