Doctor's Formulas Magnesium Formula 120 κάψουλες

Κωδικός: 5200403400130

Μάρκα: Doctor's Formulas

25,00 €
με ΦΠΑ

Συμπλήρωμα διατροφής μαγνησίου για όσους έχουν έλλειψη ή αυξημένες ανάγκες για μαγνήσιο. 

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την λειτουργία 300 διαφορετικών ενζύμων. Οι ερευνητές έχουν εντοπίσει 3.751 σημεία δέσμευσης του μαγνησίου με πρωτεΐνες στο ανθρώπινο σώμα. Ακόμη, είναι απαραίτητο για τη δημιουργία του ATP (το ενεργειακό μόριο του σώματος), το σχηματισμό των οστών και των δοντιών, τη χαλάρωση των αγγείων και την σωστή λειτουργία της καρδιάς.

Συστατικά & Οφέλη

Η φόρμουλα μαγνησίου του Doctoρ’s Formula περιέχει:

  • Magnesium glycinate: χηλική μορφή μαγνησίου που παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα απορρόφησης και βιοδιαθεσιμότητας και τυπικά θεωρείται ιδανικό για όσους έχουν έλλειψη.

  

Κατασκευαστής

Doctor's Formulas

5200403400130
4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Quest Pregnal Bio Lact 30 κάψουλες & 60 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής σε διπλή συσκευασία που συνδυάζει πολυθρεπτικές ταμπλέτες με ασβέστιο και DHA κάψουλες, που προσφέρει τη μέγιστη διατροφική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 01/2024

AM Health Smile Multivitamin 60 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και υπερτροφές με πλήθος αντιοξειδωτικών ουσιών που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

- Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα ημερησίως.

Vitabiotics Menopace plus Botanicals 56 Tabs

Το Menopace Plus της Vitabiotics είναι μια διπλή συσκευασία που περιλαμβάνει τις ταμπλέτες Menopace μαζί με δραστικές ταμπλέτες βοτάνων με φυτοοιστρογόνα για γυναίκες που υποφέρουν σε μεγάλο βαθμό από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και επιζητούν μια πιο δραστική ενίσχυση του οργανισμού τους. 

BetterYou B12 Boost 25ml

Η βιταμίνη Β12 ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β. Συμμετέχει στην αιμοποίηση, στην υγεία του νευρικού συστήματος καθώς και βελτίωση και ενίσχυση της μνήμης. Έλλειψη βιταμίνης Β12 συνήθως συνοδεύεται και από έλλειψη βιταμίνη Β6 και προκαλεί μεγαλοβλαστική αναιμία και καρδιαγγεικά προβλήματα. Το συμπλήρωμα διατροφής Boost B12 Oral Spray χρησιμοποιεί την πλέον βιοδιαθέσιμη μορφή της Β12 (μεθυλοκοβαλαμίνη), μια φυσικά ενεργή μορφή για τον ανθρώπινο μεταβολισμό.

Χρήση

4 ψεκασμοί ημερησίως.

Συστατικά ανά 4 ψεκασμούς

Vitamin B12 1200 mcg

Chromium 40 mcg

Κατασκευαστής

BetterYou (Βιταμίνες)

Quest Pregnall Bio Plus 30 κάψουλες & 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής διπλής συσκευασίας που συνδυάζει τις πολυθρεπτικές ταμπλέτες Pregnall bio-grow με DHA κάψουλες, προσφέροντας ενισχυμένη διατροφική υποστήριξη στη μέλλουσα μητέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗ 01/2024

Doctor's Formulas OmegaPlus 60 μαλακές κάψουλες

Κάθε παρτίδα της φόρμουλας OmegaPlus λαμβάνει πιστοποίηση από το IFOS! Αυτό σημαίνει ότι η φόρμουλα OmegaPlus είναι απαλλαγμένη από βαρέα μέταλλα και βιομηχανικά ή χημικά προϊόντα, τα οποία παρουσιάζουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις για την υγεία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.

Vitabiotics Pregnacare Original 30caps

Το συμπλήρωμα διατροφής Pregnacare Original της Vitabiotics είναι μια μοναδική σύνθεση 19 απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων που μπορούν να συμβάλλουν στη διατροφική υποστήριξη της εγκύου.

Doctor's Formulas B-Complex Formula 60 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό.

Moller's Omega 3 για Παιδιά 36 ζελεδάκια Πορτοκάλι Λεμόνι

Συμπλήρωμα διατροφής Ωμέγα-3 σε μορφή ζελεδάκια - ψαράκια με γεύση πορτοκάλι - λεμόνι για παιδιά άνω των 3 ετών. Τα Ψαράκια Ωμέγα-3 της Möller’s περιέχουν συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο από σαρδέλα και αντζούγια. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 και βιταμίνη D και δεν περιέχουν τεχνητές χρωστικές ουσίες και τεχνητά γλυκαντικά, αλλά γλυκαντικές ουσίες από φυσικές πηγές (ξυλιτόλη, σορβιτόλη). 

BetterYou DLux 3000 Vitamin D Daily Oral Spray 15ml

"Σύμφωνα με μελέτες στη διεθνή βιβλιογραφία, έχει αποδειχτεί ότι η απορρόφηση της βιταμίνης D3 στη φαρμακοτεχνική μορφή αερολύματος από τον βλεννογόνο της στοματικής κοιλότητας είναι σημαντικά καλύτερη από άλλες φαρμακοτεχνικές μορφές, ιδιαίτερα όταν ο ψεκασμός γίνεται στο υπογλώσσιο. Σε σύγκριση με τη φαρμακοτεχνική μορφή της μαλακής κάψουλας, η χορήγηση με ψεκασμό φαίνεται να αυξάνει τα επίπεδα της βιταμίνης D3 στον ορό περισσότερο από 2 φορές"

Δρ. Νικόλαος Δρακούλης Επ. Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Altion Kids Vitaminc C 60 μασώμενες ταμπλέτες

To ALTION Kids Vitamin C® είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, 100% φυτικής προέλευσης, καθώς προέρχεται αποκλειστικά από τους καρπούς του φυτού Ασερόλα και είναι ιδανικό για τη συμπλήρωση της καθημερινής διατροφής με έναν τρόπο πρακτικό και έξυπνο που αρέσει στα παιδιά.