Korres Blue Sage Eau de Toilette 50ml

Κωδικός: 5203069090660

Μάρκα: Korres

18,77 €
με ΦΠΑ
  • Νότες κορυφής: Γκρέιπφρουτ και μέντα.
  • Μεσαίες νότες: Έλατο,φασκόμηλο και μοσχοκάρυδο.
  • Νότες βάσης: Βέτιβερ, κεχριμπάρι, κέδρος και πατσουλί.
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

  

Blue Sage Eau de Toilette - 50ml

Το φρέσκο, ξυλώδες και γλυκό ανδρικό άρωμα Blue Sage Eau de Toilette της Korres έχει αρωματικές νότες από μέντα, patchouli και φασκόμηλο.

 

  • Νότες κορυφής: μέντα, γκρειπφρουτ, λαιμ.
  • Μεσαίες νότες: έλατο, φασκόμηλο, μοσχοκάρυδο. 
  • Νότες βάσης: πατσουλί, κεχριμπάρι, vetiver. 

 

To Korres Blue Sage Eau de Toilette περιέχει 88% συστατικά φυτικής προέλευσης

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Mπορεί να περιέχει ίχνη από σιτάρι και ξηρούς καρπούς.
  • Κατάλληλο για vegeterians / vegans. 


5203069090660
4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Korres Santorini Grape Μάσκα Προσώπου για Καθαρισμό / Απολέπιση με Άργιλο 70ml

Μάσκα ήπιας απολέπισης, με ηφαιστειακή άμμο και σφαιρίδια ενεργού άνθρακα για ορατή σύσφιγξη πόρων και απομάκρυνση λιπαρότητας. Χαρίζει λεία, λαμπερή επιδερμίδα, με ματ υφή.

Korres Wild Rose Natural Glow Primer Προσώπου σε Κρεμώδη Μορφή 40ml

Yβριδικό primer με πέρλες αντανάκλασης φωτός εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Super C για ενισχυμένη ενυδάτωση, άμεση φωτεινότητα και βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας. Δημιουργεί τον ιδανικό καμβά για το μακιγιάζ, βελτιώνει αισθητά την εφαρμογή και διάρκειά του χαρίζοντας όψη υγείας και φυσικής λάμψης.

Korres Vetiver Root Ανδρικό Σετ με Eau de Toilette 2τμχ

Σαν μυρωδιά εύφορου χώματος και νοτισμένου ξύλου. Αναζωογονητικό και δροσερό. Το vetiver συναντά νότες από λεβάντα, κέδρο και πράσινο τσάι.

Vetiver: Πλούσιο, ζεστό και αισθησιακό, το αιθέριο έλαιο αυτού του ασιατικού φυτού είναι γνωστό στην Ινδία ως το “έλαιο της ηρεμίας”.

Πράσινο Τσάι: Αγνό και γήινο, το πράσινο τσάι χαρίζει μία αναζωογονητική αίσθηση. Ένα αρωματικό μείγμα που ενεργοποιεί τη δημιουργική σκέψη, που γίνεται πηγή έμπνευσης, όπως υπαγορεύει η τέχνη της απόλαυσης του τσαγιού.

Κέδρος: Με καταγωγή από τα βουνά του Άτλαντα της Αλγερίας και του Μαρόκου, αιωνόβιο δέντρο και περιζήτητο από την αρχαιότητα για το άρωμα και την αντοχή του. Το ζεστό, πλούσιο άρωμα του κέδρου τονώνει τις αισθήσεις και χαλαρώνει το πνεύμα.

Korres Mint Tea Αφρόλουτρο 1000ml

Το αφρόλουτρο της Korres προσφέρει αναζωογόνηση & ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Η περιεκτικότητα του σε αλόη, προσφέρει μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Lierac Sunissime Anti-Aging Global Milk Αντηλιακή Λοσιόν για το Σώμα SPF15 σε Spray 150ml

Το αντηλιακό της Lierac είναι σε μορφή λοσιόν. Το σύστημα φίλτρων (UVA/UVB), φυτικά φλαβονοειδή και κλάσματα μελανίνης προστατεύουν την επιδερμίδα από το πλήρες φάσμα και προλαμβάνουν όλα τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης: ρυτίδες, χαλάρωση επιδερμίδας, κηλίδες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του...

BetterYou DLux 1000 Daily Vitamin D Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu 15ml

Το στοματικό spray βιταμίνης D3 , μπορεί να εγγυηθεί το βέλτιστο επίπεδο απορρόφησης από τον οργανισμό.Η βιταμίνη D είναι μία από τις πλέον σημαντικές βιταμίνες για τον οργανισμό, ζωτικής σημασίας τόσο για την σκελετική όσο και για την εξωσκελετική υγεία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

Quest Vitamin C Timed Release Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό 1000mg 90 ταμπλέτες

Παρέχει στον οργανισμό βιταμίνη C σε συνδυασμό με βιοφλαβονοειδή. Η βιταμίνη C μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης λοιμώξεων και κρυολογημάτων και είναι απαραίτητη για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.Προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και το περιβάλλον, είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του κολλαγόνου κι επομένως ένα σημαντικό δομικό συστατικό για το συνδετικό ιστό του δέρματος (ελαστικότητα), τα αγγεία του δέρματος, τους τένοντες, τους συνδέσμους και τα οστά.Ενισχύει τη δραστηριότητα των αντι-στρες ορμονών, υποστηρίζει την καλή καρδιαγγειακή υγεία, διατηρεί τη χοληστερόλη σε καλά επίπεδα και αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.

Korres Γυναικείο Σετ με Eau de Toilette 2τμχ

Το σετ περιέχει Oceanic Amber Eau De Toilette 50 ml + Αφρόλουτρο 250 ml:

TOP NOTES: Amber

HEART NOTES: Peppermint

BASE NOTES: Cardamom

Scent Identity: Fougere, Oriental

Νερό και γη συναντώνται σε ένα άρωμα που ανακατεύει με τέχνη τις δροσερές νότες που θυμίζουν θάλασσα με το ζεστό κάρδαμο και την αναζωογονητική μέντα. Κέδρος, μαύρο πιπέρι και άνθη μηλιάς αφήνουν το αποτύπωμά τους στο τέλος.