Lamberts Multi Guard Control 120Tabs

Κωδικός: K00008436

Μάρκα: Lamberts

47,88 €
με ΦΠΑ
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο υψηλής δραστικότητας συμπλήρωμα διατροφής που σχεδιάστηκε συγκεκριμένα για να βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει μια πιο ομαλή ισορροπία των ενεργειακών αποθεμάτων μεταξύ των γευμάτων.
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Η φόρμουλα παρέχει θρεπτικά συστατικά όλα σε ικανοποιητικά επίπεδα και πιο συγκεκριμένα το μέταλλο χρώμιο Επίσης περιέχονται mg μαγνησίου αφού είναι συστατικό πολλών ενζύμων που παίρνουν μέρος στη διάσπαση του σακχάρου στο αίμα και είναι ελλιπές σε δίαιτες που βασίζονται στο άμυλο και στα ζαχαρούχα τρόφιμα Επίσης έχει προστεθεί ένα υψηλό επίπεδο Αλιποϊκού οξέος καθώς κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι μπορεί να βελτιώσει την κυτταρική πρόσληψη της γλυκόζης ενώ αποτελεί συγχρόνως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό Τέλος έχουν προστεθεί σε σημαντικά επίπεδα ψευδάργυρος βιταμίνη C και βιταμίνες ΒΒΒ καθώς αυτά τα θρεπτικά συστατικά βοηθούν επίσης στην κυτταρική πρόσληψη και χρησιμοποίηση της γλυκόζηςΧρήση ταμπλέτες την ημέρα με το γεύμαΣυσκευασία ταμπλέτες

K00008436
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

A.Vogel Echinaforce Protect 40 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με φρέσκια εχινάκια (Echinacea purpurea), η οποία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων, του συναχιού, των ιώσεων και κάθε είδους λοιμώξεων. Έχει αντιιική, αντιβακτηριακή, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Δρα απευθείας κατά των ιών

Προσθήκη στη σύγκριση menu BetterYou Vitamin C Daily Oral Spray 100mg 25ml

Συμπλήρωμα διατροφής σε υπογλώσσιο σπρέι με βιταμίνη C, βιταμίνη Β2 και σελήνιο που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Με φυσική γεύση κεράσι και βατόμουρο.

Neubria EDGE Focus Συμπλήρωμα για την Μνήμη 60 κάψουλες

Βασικά χαρακτηριστικά:

22 Βιταμίνες & Μέταλλα

120mg Καφεΐνη ανά Μερίδα

435mg Mastermind Βοτανικό Σύμπλεγμα

Κατάλληλο για Vegan

Νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής με μείγμα ενεργών συστατικών, βιταμινών στοχευμένης συγκέντρωσης.

Quest Vitamin C With Rosehips & Rutin Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό 1000mg Πορτοκάλι 40 αναβράζοντα δισκία

Βασικά χαρακτηριστικά:

1000mg Βιταμίνη C

50mg Εκχύλισμα Άγριο Τριαντάφυλλο

Ευχάριστη Γεύση Πορτοκάλι

Χωρίς Γλουτένη, Ζάχαρη & Λακτόζη

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C ενισχυμένη με άγριο τριαντάφυλλο και ρουτίνη για καλύτερη απορρόφηση και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

Uni-Pharma Vitorange Immuno Vitamin C + Zn Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό Πορτοκάλι 30 μασώμενες ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με με τη συνεργιστική δράση της βιταμίνης C και του ψευδαργύρου που συμβάλλει στην μείωση της κόπωσης και ενισχύει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Είναι σε μορφή μασώμενων δισκίων με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι.

Lamberts A to Z Multivitamins 20 αναβράζοντα δισκία

Η Α-Ζ της Lamberts είναι μια φόρμουλα μίας ταμπλέτας την ημερησίως η οποία παρέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά, πολλά εκ των οποίων στο 100% του RDA. Αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών με στόχο τη συντήρησή τους και συνίσταται για ηλικίες άνω των 13 ετών.

Αναβράζον πολυβιταμίνη με υπέροχη γεύση μάνγκο & ανανά και φυσικά ποιότητα Lamberts.

Δοσολογία: Μια αναβράζων ταμπλέτα την ημέρα.