• Μειωμένη τιμή

Nuxe Prodigieux huile de douche 200ml

Κωδικός: K00063971

Μάρκα: Nuxe

11,10 €
7,22 € -35%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Αισθησιακό αφρόλουτρο με το υπέροχο άρωμα της Nuxe που θα κάνει το μπάνιο σας απόλαυση αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και καθαρό Καθαρίζει αφήνοντας μεταξένια αίσθηση και ντελικάτο άρωμαΓια όλους τους τύπους επιδερμίδαςΈνα μυθικό άρωμας και μια μοναδική υφή για μια στιγμή απόλυτης απόλαυσηςΚαθαρίζει απαλά κάνοντας πλούσιο μεταξένιο αφρό


K00063971
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Origins Plantscription Multi-Powered Youth Serum 30ml

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Origins, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα νύχτας που ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Filorga Universal Cream 100ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 100ml

Υφή: Cream

Origins Dr. Andrew Weil For Origins Mega-Mushroom Relief & Resiliene Advanced Face Serum 30ml

Ορός ενυδάτωσης προσώπου της Origins, κατάλληλος για ευαίσθητη επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη

Filorga LIFT-DESIGNER Ultra-Lifting Serum 30ml

Ένας ορός για εντατική σύσφιγξη με φόρμουλα βασισμένη στα δραστικά συστατικά των αισθητικών επεμβάσεων  για απόλυτη αντιγηραντική δράση.

Ο μοναδικό αυτός ορός διεισδύει γρήγορα στην επιδερμίδα και εξασφαλίζει άμεσο “ξετσαλάκωμα” της επιδερμίδας με διπλή δράση σύσφιγξης και λάμψης.

Αποτελέσματα ορατά σε 7 ημέρες και με διάρκεια. Δέρμα σφριγηλό, ανανεωμένο και με αίσθηση φρεσκάδας.

Ενσωματωμένο για πρώτη φορά σε μια κρέμα το Plasmatic Lifting Factors® (συνδυάζει κυτταρικούς παράγοντες+κολλαγόνο+υαλουρονικό οξύ) για την ομοιόμορφ αναμόρφωση των χαρακτηριστικών, την επαναφορά του όγκου του δέρματος και τον επανασχηματισμό του περιγράμματος.

Ο συνδυασμός δύο δραστικών συστατικών με βιολογική και μηχανική δράση, εξασφαλίζουν την ανόρθωση και σύσφιγξη του κυτταρικού ιστού.

Nuxe Nuxuriance Ultra Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Φροντίδα για ολική αντιγήρανση για την περιοχή των ματιών και το περίγραμμα των χειλιών, με φυτικά σύμπλοκα από άνθος κρόκου, μπουκαμβίλια και καφεΐνη.

Εφαρμόστε τη Nuxuriance Ultra Global Anti-Ageing Eye and Lip Cream πρωί - βράδυ στο δέρμα σας γύρω από τα μάτια και τα χείλη.

Πιέστε μια φορά την αντλία για να βγει μια δόση προϊόντος και απλώστε την ανάμεσα στα δάχτυλα του κάθε χεριού.

Με τα μεσαία σας δάχτυλα απλώστε γύρω από τα πάνω και τα κάτω βλέφαρα δουλεύοντας προς τα έξω και διατηρώντας μια ανοδική πίεση για 3 δευτερόλεπτα στους κροτάφους. Επαναλάβετε 3 φορές.

Lierac Lumilogie Double Concetrate 24ωρη Λεπτόρρευστη Κρέμα Προσώπου για Ατέλειες 2x15ml

Εμπνευσμένη από τη συνδυαστική αισθητική τεχνική LED + peeling, η Lumilogie παρέχει εξειδικευμένη λύση στη διόρθωση των κηλίδων σε κάθε στάδιο του σχηματισμού τους. Το διπλό της συμπύκνωμα αποτελείται από δύο μοναδικές συνθέσεις: μία για την ημέρα και μία για τη νύχτα. Στην καρδιά των συνθέσεων βρίσκονται τρία ενεργά συστατικά που δρουν στους τρεις τύπους