Mad Beauty Minnie & Mickey Totally Devoted Pods Μάσκα Προσώπου για Ενυδάτωση 2τμχ

Κωδικός: 5060895832303

Μάρκα: MAD BEAUTY

€5.80
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5060895832303
4 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

related products

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Phyto Phytocyane Densifying Treatment Shampoo 250ml

ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ GINGKO BILOBA ΚΑΙ ΚΙΓΧΟΝΗ

Τύπος μαλλιών: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

Αναζωογονητικό και συγχρόνως καλλυντικό σαμπουάν που προσφέρει πυκνότητα και λάμψη στα μαλλιά. Ο ιδανικός συνδυασμός: Να το χρησιμοποιείτε τακτικά με τον Δυναμωτικό Ορό κατά της τριχόπτωσης Phytocyane.

Roger & Gallet Cedrat Energising Shower Gel 200ml

Το αφρόλουτρο της Roger & Gallet σε gel, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Το προϊόν δεν περιέχει parabens

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Lierac Sunissime Anti-Aging Global Milk Αντηλιακή Λοσιόν για το Σώμα SPF15 σε Spray 150ml

Το αντηλιακό της Lierac είναι σε μορφή λοσιόν. Το σύστημα φίλτρων (UVA/UVB), φυτικά φλαβονοειδή και κλάσματα μελανίνης προστατεύουν την επιδερμίδα από το πλήρες φάσμα και προλαμβάνουν όλα τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης: ρυτίδες, χαλάρωση επιδερμίδας, κηλίδες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του...

Woam by Kietla: Γυαλιά Ηλίου 4-6 ετών - Purple

Παιδικά γυαλιά ηλίου για κορίτσια σε μωβ χρώμα από την εταιρεία KiETLA, τα οποία παρέχουν προστασία από τις επιπτώσεις που προκαλούν στα μάτια οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Πολυανθρακικοί φακοί κατηγορίας 3

Φίλτρο αντί UVA, UVB, UVC.

Ανθεκτικός, υψηλής ποιότητας σκελετός από πολυανθρακικό υλικό

Ελαφριά και άνετα χάρη στο Soft touch φινίρισμα

Διαθέσιμο σε 5 χρώματα

Elancyl My Coach Σετ Περιποίησης

Το Elancyl My Coach Αφρόλουτρο, χάρη στις ιδιότητες του Γκουαράνα, επανορθώνει τη λάμψη και το χρώμα του δέρματος, ενώ η καφεΐνη αποδεσμεύει τα λιπίδια. Η πλούσια σύνθεσή του, με κισσό αποσυμφορεί την επιδερμίδα και αναδεικνύει ένα σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.

Oral-B IO Series 4 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή, Αισθητήρα Πίεσης και Θήκη Ταξιδίου Black

H επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B, αφαιρεί περισσότερη πλάκα και χαρίζει πιο υγιή ούλα από τις κλασικές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες.

Chilly's Thermos Sports Monochrome Grey 500ml

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιεί ενισχυμένη μόνωση από διπλό τοίχωμα προκειμένου η θερμοκρασία του περιεχομένου να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα θερμός μονού τοιχώματος. Με το επιστόμιο θα μπορέσετε να πιείτε το ρόφημά σας χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσετε το καπάκι. Ιδιαίτερα βολικά σε περιπτώσεις γυμναστικής ή άθλησης.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Korres Vetiver Root Ανδρικό Σετ με Eau de Toilette 2τμχ

Σαν μυρωδιά εύφορου χώματος και νοτισμένου ξύλου. Αναζωογονητικό και δροσερό. Το vetiver συναντά νότες από λεβάντα, κέδρο και πράσινο τσάι.

Vetiver: Πλούσιο, ζεστό και αισθησιακό, το αιθέριο έλαιο αυτού του ασιατικού φυτού είναι γνωστό στην Ινδία ως το “έλαιο της ηρεμίας”.

Πράσινο Τσάι: Αγνό και γήινο, το πράσινο τσάι χαρίζει μία αναζωογονητική αίσθηση. Ένα αρωματικό μείγμα που ενεργοποιεί τη δημιουργική σκέψη, που γίνεται πηγή έμπνευσης, όπως υπαγορεύει η τέχνη της απόλαυσης του τσαγιού.

Κέδρος: Με καταγωγή από τα βουνά του Άτλαντα της Αλγερίας και του Μαρόκου, αιωνόβιο δέντρο και περιζήτητο από την αρχαιότητα για το άρωμα και την αντοχή του. Το ζεστό, πλούσιο άρωμα του κέδρου τονώνει τις αισθήσεις και χαλαρώνει το πνεύμα.