• Reduced price

YELLOW ROSE CELLULAR EYE CONTOUR CREAM

Κωδικός:

Μάρκα:

€56.00
€43.12 -23%
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Filorga Nutri Filler Lips

Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζογωνεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη. Περιέχει κολλαγόνο και γεμίζει το περίγραμμα των χειλιών.
Η απόλυτη λύση, ένα υβριδικό προϊόν πολλαπλής δράσης!

1.Θρεπτική και επανορθωτική: ένα ντουέτο ελαίων υψηλής διατροφής σε συνδυασμό με βούτυρο καριτέ, θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.

2.Λείανση και εξομάλυνση: ένα ενισχυτικό πεπτίδιο κολλαγόνου λειαίνει τα χείλη, επαναφέρει μια φυσική ενίσχυση του όγκου τους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα τους.

3.Αναζωογονητική λάμψη: το NTF®, ένα κοκτέιλ αναζωογόνων συστατικών, σε συνδυασμό με ένα στοιχείο που αποκαλύπτει λάμψη, και επαναφέρει αμέσως το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Elancyl Slimming Concentrate Gel για την Κυτταρίτιδα 200ml

Μέθοδος μασάζ εμπνευσμένη από την επαγγελματική γαλλική τεχνική της «ψηλάφησης-κύλισης (palper-rouler)»: το δέρμα ανασηκώνεται και στη συνέχεια υποβάλλεται σε μασάζ, ενεργοποιώντας τη μείωση από τα σημάδια της κυτταρίτιδας. Μια διαδοχή από «τσιμπήματα» στο δέρμα χαρίζει ελαστικότητα στους ιστούς κινητοποιώντας την κυκλοφορία.

Anats Termosafety 200 Μονό Ηλεκτρικό Υπόστρωμα Πλενόμενο Λευκό 60W 80x150εκ.

Ηλεκτρικό υπόστρωμα Termosafety 200 της εταιρείας Anats, με ισχύ 60 Watt. Οι διαστάσεις του είναι 80x150εκ. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μονό κρεβάτι.

Το υπόστρωμα τοποθετείται πάνω από το στρώμα και κάτω από το κατωσέντονο. Η ένταση της θερμότητας που εκλύεται είναι κατάλληλη για έναν ήρεμο και ζεστό ύπνο 

Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις

Μέγεθος: Μονό

Ισχύς: 60W

Βαθμίδες Θέρμανσης: 2

Μήκος: 150εκ.

Πλάτος: 80εκ.

Klorane Gentle Cleansing Gel 500ml με Αντλία

Νέα βιοδιασπώμενη φυσική σύνθεση με καταπραϋντική Καλέντουλα από άνθη βιολογικής καλλιέργειας. Πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες, με τρυφερό και χαλαρωτικό άρωμα καθαρίζει με απαλότητα. Το δέρμα προστατεύεται από την ξηρότητα και τα μαλλιά είναι ευκολοχτένιστα.

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Κορίτσι Ροζ

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Καλέστε μας για το μέγεθος!

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Nuxe Sun Tanning Oil for Face and Body SPF10 150ml

Λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο & σώμα που προσφέρει χαμηλή προστασία με SPF10. Προστατεύει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία UVA/UVΑ και τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα προσφέρει λαμπερό μαύρισμα. Περιέχει υάκινθο και ηλίανθο, ενώ δεν περιέχει parabens.

Moller's Forte Omega 3 Μουρουνέλαιο και Ιχθυέλαιο Κατάλληλο για Παιδιά 60 κάψουλες

Μαλακές κάψουλες ω-3 λιπαρών οξέων από υψηλής ποιότητας μείγμα μουρουνέλαιου και συμπυκνωμένου ιχθυέλαιου σε αναλογία 1:3. Ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά, τις εγκεφαλικές λειτουργίες, κ.λπ.