Sophie La Girafe Σόφι Δακτύλιος οδοντοφυίας 0 + μηνών

Κωδικός: 3056562003185

Μάρκα: Sophie La Girafe

€12.90
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

3056562003185
3 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

related products

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Synchroline Synchroelast Body Cream Συσφικτική Για Ραγάδες 200ml

Κρέμα σώματος που ενισχύει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Ενδείκνυται για την βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας σε στήθος, κοιλιά, γλουτούς, μηρούς.

Οφέλη

Πρόληψη των δερματικών ραβδώσεων (ραγάδες) από τον 3ο μήνα κύησης και διατήρηση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος.

Βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος κατά τη διάρκεια της δίαιτας και σε περιπτώσεις απότομης απώλειας βάρους.

Πρόληψη των δερματικών ραβδώσεων (ραγάδες) σε περιπτώσεις απότομης ανάπτυξης.Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα .

Συστατικά : Asiatic and madecassic heterosides, acetylglucosamine, proline linoleate, fibronectine glycopeptides .

Ημερομηνία λήξης :11/2022

Fresk Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός με Καλαμάκι Deer Amber σε Καφέ χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας Fresk είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Διαθέτει ακόμη και καλαμάκι για την εύκολη και ελεγχόμενη ροή όταν πίνει το παιδί.

Θερμός

Υλικό: Ανοξείδωτο

Καλαμάκι

Χωρητικότητα: 350ml

Vitabiotics Feroglobin B12 200ml

Συμπλήρωμα διατροφής “υγρού σιδήρου”, βιταμινών και μετάλλων που ενισχύουν τη γενική ευεξία του οργανισμού και την απελευθέρωση ενέργειας. Απευθύνεται κυρίως σε άτομα με έλλειψη σιδήρου, γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, ενώ τα συστατικά του μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα και για παιδιά άνω των 12 μηνών, αθλητές, άτομα με έντονους ρυθμούς ζωής και κατά την έμμηνο ρύση. Έχει γεύση μέλι και βύνη και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους. 

Nuxe Nuxuriance Ultra Creme Nuit Redensifiante Toutes Peaux 50ml

Κρέμα  νύχτας ολικής αντιγήρανσης για την ώριμη επιδερμίδα Aντιμετωπίζει τις ρυτίδες επαναφέρει την πυκνότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας και επανασχηματίζει το οβάλ του προσώπου Επιπλέον χαρίζει ξεκούραστη όψη και απαλή επιδερμίδα Για όλους τους τύπους επιδερμίδας  των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης

Origins Plantscription Powerful Lifting Cream 50ml

Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου με Εντατική Δράση Lifting στην Επιδερμίδα

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης για την επιδερμίδα, που ανορθώνει και συσφίγγει ενώ παράλλα γεμίζει την επιδερμίδα.

Αυτή η εκπληκτική κρέμα συμβάλλει στην επαναφορά του περιγράμματος, στην αντιμετώπιση των έντονων γραμμών έκφρασης και επαναφέρει τον νεανικό όγκο και τη σφριγηλότητα σε μόλις 2 εβδομάδες!

Κατάλληλο για κανονικές, ξηρές και λιπαρές επιδερμίδες.

Yellow Rose Herbal Body Scrub 250ml

Body Scrub με φυσικούς κρυστάλλους από ζάχαρη, εκχυλίσματα βοτάνων και φυσικά αιθέρια έλαια. Καθαρίζει απομακρύνοντας ρύπους και νεκρά επιφανειακά κύτταρα. Συστατικά 98% φυσικής προέλευσης. Η επιδερμίδα γίνεται φωτεινότερη, πιο λεία και απαλή.

Munchkin Δοχείο Ροζ "Snack" από Πλαστικό για 12+ μηνών

Δοχείο φαγητού της εταιρείας Munchkin, για αποθήκευση βρεφικών και άλλων τροφών στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, υλικό ελαφρύ και ασφαλές, που πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.