A-Derma Exomega Control Bain Apaisant 250ml

Κωδικός: 3282770110159

Μάρκα: A-derma

€14.30
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

3282770110159
2 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Klorane Aquatic Mint Ξηρό Σαμπουάν για Βαθύ Καθαρισμό για Ξηρά Μαλλιά 150ml

Ένα Dry shampoo που μειώνει τα μικροσωματίδια της ρύπανσης, προστατεύοντας τα μαλλιά από αυτή, δροσίζει το τριχωτό της κεφαλής και απορροφά το σμήγμα χάρη στο συνδυασμό της Υδάτινης μέντας.

Grobag Χειμερινός Υπνόσακος με Πόδια Steppee 2.5 tog Grey Marl

Αυτός ο χειμερινός υπνόσακος - φορμάκι, της εταιρίας Tommee Tippee, θα κρατήσει το μικρό σας ζεστό και προστατευμένο κατά τη διάρκεια του ύπνου. Φοριέται σαν ρουχαλάκι, δίνοντας στο παιδί απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, επιτρέποντάς του να σηκώνεται και να περπατά. Τα 2.5 tog το κρατούν στη σωστή, για την εποχή, θερμοκρασία.

Χαρακτηριστικά:

Είδος: Φορμάκι

Τύπος: Χειμερινός

Βαθμοί Tog: 2.5tog

Χρώμα: Γκρι

Klorane Gentle Cleansing Gel 500ml με Αντλία

Νέα βιοδιασπώμενη φυσική σύνθεση με καταπραϋντική Καλέντουλα από άνθη βιολογικής καλλιέργειας. Πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες, με τρυφερό και χαλαρωτικό άρωμα καθαρίζει με απαλότητα. Το δέρμα προστατεύεται από την ξηρότητα και τα μαλλιά είναι ευκολοχτένιστα.

Korres Body Smoothing Jasmine Ενυδατική Lotion Σώματος με Άρωμα Γιασεμί 200ml

Πλούσιο κρεμώδες body butter, εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και ελληνικό λάδι αμυγδάλου, που ενισχύει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας χαρίζοντας πιο νεανική και λεία όψη. Με φρέσκο άρωμα από άνθη γιασεμιού.

Nuxe Melting Cream High Protection SPF50 50ml

Κρέμα προσώπου που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB και προστατεύει από τη δημιουργία πανάδων. Είναι ιδανική για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου, απορροφάται εύκολα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λεία χάρη στην εμπλουτισμένη της φόρμουλα σε εκχυλίσματα από water & sun flowers και ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά κατά των ελεύθερων ριζών

Thank You Farmer Back to Iceland Peeling Cream 150ml

Κρέμα απολέπισης της Thank You Farmer κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Thank You Farmer Rice Pure Aqua Multi Ενυδατικό Balm Προσώπου 10gr

Balm προσώπου, κατάλληλη για ημέρα και νύχτα, της εταιρείας Thank You Farmer. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος και προσφέρει λάμψη για πιο υγιές αποτέλεσμα.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

• Τύπος επιδερμίδας: Ξηρή

• Κατάλληλο για: Όλες τις ηλικίες

• Βάρος: 10 gr

Youth Lab. CC Complete Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF30 για Λιπαρές/Μικτές Επιδερμίδες κατά των Ατελειών 40ml

Κρέμα προσώπου ημέρας της εταιρείας Youth Lab.. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος και προστατεύει από τις UV ακτινοβολίες, με δείκτη προστασία SPF 30 ενώ παράλληλα δρα καταπολεμώντας τις ατέλειες. Ανήκει στην κατηγορία των CC (Color Correction) creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα,

Lierac Arkeskin Baume Fondant Tonifiant 200ml

Εμπλουτισμένο με Τζίντζερ και διπλό υαλουρονικό οξύ, το βάλσαμο σώματος Arkéskin είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις γυναίκες στην περίοδο της εμμηνόπαυσης, προσφέρει αποτέλεσμα αποσυμφόρησης και συσφίγγει ενώ συμβάλλει στην τόνωση της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, λεία και σφριγηλή.