• Reduced price

Bio-Oil PurCellin Λάδι Επανόρθωσης Ουλών & Ραγάδων 200ml

Κωδικός: 13611

Μάρκα:

€28.00
€25.20 -10%
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

13611
2 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Fresk Nightshadow Ανοξείδωτο Παιδικό Δοχείο Φαγητού Blue Polarbear

Παιδικό, ανοξείδωτο δοχείο φαγητού της εταιρείας Fresk σε μπλε χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Κορίτσι Ροζ

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Καλέστε μας για το μέγεθος!

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Frezyderm Sun Screen on the Move Αδιάβροχη Αντηλιακή Λοσιόν Προσώπου SPF50 σε Spray 75ml

Αντηλιακό spray προσώπου ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, ενώ χάρη στην τεχνολογία Hydro Cosmetic προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη. 

Lierac Sunissime After Sun Κρέμα για το Σώμα 200ml

Ενυδατική κρέμα της Lierac που δροσίζει και καταπραΰνει το δέρμα μετά από την έκθεση στον ήλιο. Είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα.

Κατά την εφαρμογή δημιουργείται μια αίσθηση ανακούφισης στην επιδερμίδα που μπορεί να είναι ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη από τον ήλιο, το θαλασσινό αλάτι ή και τη σκόνη. Παράλληλα, μειώνεται το αίσθημα καψίματος και ενεργοποιείται η φυσική επανόρθωση από μικροερεθισμούς.

Τύπος: Κρέμα

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

M Cosmetics Eye Cream 15ml

 

Κρέμα Ματιών - Αντιγήρανση, σύσφιξη (15ml)

Η Κρέμα Ματιών της M Cosmetics εξασφαλίζει ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφικτική δράση στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

Pharmasept Παιδικό Αφρόλουτρο Kid Care με Καρύδα για την Ευαίσθητη Περιοχή σε Μορφή Gel 500ml

Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ανάγκες της παιδικής και προ-εφηβικής επιδερμίδας, όπως ιδρώτα & κακοσμία, σε σώμα και ευαίσθητη περιοχή. Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες απομακρύνουν τους ρύπους και απαλλάσσουν από τις οσμές, χωρίς να ξηραίνουν ή να ερεθίζουν την επιδερμίδα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί ξεβγάζεται εύκολα και έχει ωραίο άρωμα.

Thank You Farmer Miracle Age Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών κατά των Μαύρων Κύκλων 20gr

Κρέμα ματιών θρέψης πλούσιας υφής που προσφέρει σύσφιξη και τόνωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Μειώνει τις λεπτές γραμμές στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και σημάδια γήρανσης και δρα ενάντια στους μαύρους κύκλους ενώ προστατεύει από την εμφάνισή τους.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Cream Global Anti-Aging SPF20

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ αναδιαμορφώνει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και απαλά αρωματισμένο με ανθούς πορτοκαλιού, βατόμουρο και σανταλόξυλο. Περιέχει 94,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα.