Munchkin Πολύχρωμα Πιατάκια, 5τμχ

Κωδικός:

Μάρκα: MUNCHKIN

€7.50
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
MUNCHKIN

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Pharmasept Παιδικό Αφρόλουτρο "Kids Intim Foam" με Χαμομήλι για την Ευαίσθητη Περιοχή σε Μορφή Αφρού 200ml 5205122003549

Απαλός παιδικός αφρός για τον υγιεινό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής, κατά την παιδική & προεφηβική ηλικία, με πατενταρισμένο σύστημα απόσμησης της Pharmasept, για τριπλή αποσμητική δράση.

Jabadabado Ξύλινα Τουβλάκια Κατασκευών Teddy για 2+ Ετών 49τμχ

Αυτά τα τουβλάκια της εταιρίας Jabadabado, χαρίζουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και αναπτύσσουν την δημιουργικότητα του παιδιού. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ξύλο. Είναι κατάλληλα για ηλικίες από 2 ετών και άνω.

Τεμάχια: 49τμχ

Υλικό: Ξύλινα

CeraVe Eye Repair Cream 14ml

Η CeraVe Eye Repair Cream μειώνει την εμφάνιση μαύρων κύκλων και σακουλών. Βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού. Με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ

Anats Termosafety 200 Μονό Ηλεκτρικό Υπόστρωμα Πλενόμενο Λευκό 60W 80x150εκ.

Ηλεκτρικό υπόστρωμα Termosafety 200 της εταιρείας Anats, με ισχύ 60 Watt. Οι διαστάσεις του είναι 80x150εκ. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μονό κρεβάτι.

Το υπόστρωμα τοποθετείται πάνω από το στρώμα και κάτω από το κατωσέντονο. Η ένταση της θερμότητας που εκλύεται είναι κατάλληλη για έναν ήρεμο και ζεστό ύπνο 

Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις

Μέγεθος: Μονό

Ισχύς: 60W

Βαθμίδες Θέρμανσης: 2

Μήκος: 150εκ.

Πλάτος: 80εκ.

Pharmasept Αδιάβροχο Παιδικό Αντιηλιακό Σετ "Heliodor"50spf & Δώρο Παιδικό Αφρόλουτρο 250ml για Πρόσωπο & Σώμα

Παιδική αντηλιακή κρέμα για πρόσωπο & σώμα, υψηλής προστασίας SPF 50, η οποία συνοδεύεται από παιδικό αφρόλουτρο καθημερινής χρήσης, κατάλληλο για σώμα, πρόσωπο και ευαίσθητη περιοχή.

Heliodor Kids Sun Cream Spf50 150ml: Δρα αμέσως μετά την επάλειψη, έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση, ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή, δεν αφήνει λευκά ίχνη, είναι ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος έναντι των βλαβερών ακτινών (UVA, UVB, ΙR ακτινοβολία και blue light).

Kids Soft Bath 250ml: Με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που απομακρύνουν αποτελεσματικά ρύπους και απαλλάσσουν από δυσάρεστες οσμές και πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά που δεν ξηραίνουν ή ερεθίζουν την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Roger & Gallet Gingembre Rouge Energising Αφρόλουτρο 200ml

Το αφρόλουτρο της Roger & Gallet σε gel, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Η περιεκτικότητα του σε αλόη, προσφέρει μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

KiETLA Ourson 1-2 Years Παιδικά Γυαλιά Ηλίου Light Pink

Σχήμα Αρκουδάκι

Εφέ Καθρέφτη

100% Προστασία UV

Άθραυστο Πλαίσιο & Φακοί

Βρεφικά γυαλιά ηλίου με άθραυστο σκελετό σε σχήμα αρκουδάκι & φακούς που προσφέρουν 100% προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Nuxe Merveillance Lift Κρέμα Προσώπου Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση 50ml

Η κρέμα προσώπου για σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων της εταιρείας Nuxe, είναι μια κρέμα νυκτός κατάλληλη για ηλικίες 40+. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Lierac Lift Integral Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Η Lift Integral κρέμα νύχτας ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του (κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ), αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.