• Reduced price

Darphin Tangerine Aromatic Care 15ml

Κωδικός:

Μάρκα: DARPHIN

€59.00
€35.40 -40%
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

2 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Filorga Oxygen-Glow CC Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ενυδάτωση 40ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ανήκει στην κατηγορία των cc creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make up, χωρίς να είναι όμως εξίσου καλυπτική.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 40ml

Υφή: Cream

FILORGA PIGMENT PERFECT 30ML

Ένα τρίο επαναστατικών δραστικών συστατικών ενεργούν σε συνδυασμό ώστε να επιδιορθώνουν την εμφάνιση των χρωματικών κηλίδων. Το εκχύλισμα λυκίσκου μειώνει την παραγωγή μελανίνης ώστε να μειωθούν ορατά το μέγεθος και η ένταση των χρωματικών κηλίδων. Η νέας γενιάς βιταμίνη C, στην πιο σταθερή μορφή της, βελτιώνει την επιδερμίδα και την προφυλάσσει από την ακτινοβολία για δέρμα πιο φωτεινό. Ένα φυτικό εκχύλισμα με δράση κατά των ελεύθερων ριζών αλλά και με αντιερθιστικές ιδιότητες προστατεύει το δέρμα από τα στίγματα που οφείλονται στο έντονο στρες.

Χρήση 12 εβδομάδων τουλάχιστον για ορατά αποτελέσματα 

Filorga Skin-Unify Illuminating Even Skin Tone Cream 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Rich Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ξηρές Επιδερμίδες 50ml

Η ομορφιά σε ένα βάζο για μια γενική αναζωογόνηση της επιδερμίδας

Μια μοναδική, πολύ πλούσια κρέμα με butter υφή για μια πλήρη και ολική αναζωογόνηση κατά της γήρανσης. Οι τριπλοί μηχανισμοί αντι-γήρανσης συμβάλλουν στην ορατή μείωση γραμμών και ρυτίδων και στη βελτίωση της πυκνότητα των βαθύτερων στρωμάτων της επιδερμίδας, για μια ανορθωμένη εμφάνιση του περιγράμματος και πιο φωτεινή εμφάνιση.

Origins Out of Trouble 10 Minute Mask to Rescue Problem Skin 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος καταπολεμώντας την ακμή και βοηθώντας την αποκατάσταση της όψης της επιδερμίδας.


Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Επανόρθωση

Αντιμετώπιση: Ακμή

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα νύχτας που ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Darphin Αφρός Καθαρισμού Intral Cleansing Mousse A La Camomille για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 125ml

Καθαριστικό σε μορφή αφρού, που αφαιρεί με ήπιο τρόπο ρύπους και μακιγιάζ και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καθημερινή της φροντίδα. Σέβεται την ισορροπία και την ευαισθησία του δέρματος, και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και απαλή.

Chilly's Gradient Monochrome Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Μπουκάλι θερμός κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι (304), που διατηρεί τα υγρά 24 ώρες κρύα ή 12 ώρες ζεστά.

Δεν γίνεται υγροποίηση

Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα

Χωρίς BPA (δεν περιέχει την βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α)

500ml – 0.36kg – 26cm x 7cm

Μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος (vacuum)

Βιδωτό καπάκι για αεροστεγές & χωρίς διαρροές κλείσιμο

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί διατηρεί ικανοποιητικά την θερμοκρασία του και κλείνει καλά χωρίς διαρροές.