• Reduced price

Darphin Ideal Resource Smoothing Retexturizing Radiance Cream 50ml

Κωδικός:

Μάρκα: DARPHIN

€65.00
€37.70 -42%
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

8 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Darphin Hydraskin Ενυδατικό Serum Προσώπου 30ml

Ορός υψηλής αποτελεσματικότητας για το αφυδατωμένο δέρμα με αίσθηση τραβήγματος που απαλύνει άμεσα και ενυδατώνει για να επαναφέρει στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη. Με πανίσχυρο Ρόδι διεισδύει στο δέρμα και το βοηθά να αναπληρώσει τα φυσικά αποθέματα υγρασίας του. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται άμεσα και γίνεται πιο λαμπερη.

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Cream Global Anti-Aging SPF20

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ αναδιαμορφώνει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και απαλά αρωματισμένο με ανθούς πορτοκαλιού, βατόμουρο και σανταλόξυλο. Περιέχει 94,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα.

Origins Well Off Fast and Gentle Eye Makeup Remover 150ml

Υγρό ντεμακιγιάζ ματιών της Origins, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Origins Plantscription Anti-Aging Cleanser 150ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Origins, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Gel

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη

Filorga Unify Σετ Περιποίησης με Κρέμα Προσώπου και Serum

Εξειδικευμένo serum περιποίησης που αντιμετωπίζει τις καφέ κηλίδες και ενισχύει την δράση φωτεινότητας στο δέρμα.

Εμπνευσμένη από 3 αναγνωρισμένες τεχνικές αισθητικής ιατρικής [laser, peeling, medical strobing] για ομοιόμορφο και φωτεινό δέρμα.

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόστε το serum σε καθαρό πρόσωπο.

Κάνετε απαλό μασάζ και αφήστε το προϊόν να απορροφηθεί.

Για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος εφαρμόστε μετά την κρέμα Skin-Unify.

Εφαρμόστε πρωί ή/και βράδυ.

Filorga Nutri Filler Lips

Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζογωνεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη. Περιέχει κολλαγόνο και γεμίζει το περίγραμμα των χειλιών.
Η απόλυτη λύση, ένα υβριδικό προϊόν πολλαπλής δράσης!

1.Θρεπτική και επανορθωτική: ένα ντουέτο ελαίων υψηλής διατροφής σε συνδυασμό με βούτυρο καριτέ, θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.

2.Λείανση και εξομάλυνση: ένα ενισχυτικό πεπτίδιο κολλαγόνου λειαίνει τα χείλη, επαναφέρει μια φυσική ενίσχυση του όγκου τους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα τους.

3.Αναζωογονητική λάμψη: το NTF®, ένα κοκτέιλ αναζωογόνων συστατικών, σε συνδυασμό με ένα στοιχείο που αποκαλύπτει λάμψη, και επαναφέρει αμέσως το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Darphin Rosewood Aromatic Cleansing Balm 100ml

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου της Darphin, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Γαλάκτωμα

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι