• Reduced price

Darphin Intral Rescue Super Concentrate 28ml

Κωδικός:

Μάρκα: DARPHIN

€120.00
€69.60 -42%
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Item
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Filorga Neocica Universal Repair Care 40ml

Εντατική αναδόμηση των ιστών και παρεμπόδιση σοβαρών ερεθισμών

Ένα βιοσυνθετικό εξαπεπτίδιο επιταχύνει την διαδικασία αναδόμησης του δέρματος

 Ένας θερμικά ανθεκτικός σταθεροποιητής micro-algae αυξάνει την κυτταρική άμυνα ενάντια στο stress.

Το δέρμα επανακτά την απλότητα του

Lierac Lumilogie Double Concetrate 24ωρη Λεπτόρρευστη Κρέμα Προσώπου για Ατέλειες 2x15ml

Εμπνευσμένη από τη συνδυαστική αισθητική τεχνική LED + peeling, η Lumilogie παρέχει εξειδικευμένη λύση στη διόρθωση των κηλίδων σε κάθε στάδιο του σχηματισμού τους. Το διπλό της συμπύκνωμα αποτελείται από δύο μοναδικές συνθέσεις: μία για την ημέρα και μία για τη νύχτα. Στην καρδιά των συνθέσεων βρίσκονται τρία ενεργά συστατικά που δρουν στους τρεις τύπους

Lierac Homme Anti-rides 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Lierac είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Cream Global Anti-Aging SPF20

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ αναδιαμορφώνει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και απαλά αρωματισμένο με ανθούς πορτοκαλιού, βατόμουρο και σανταλόξυλο. Περιέχει 94,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα.

Youth Lab. Retinol Reboot Serum Ματιών με Ρετινόλη 15ml

Ορός ματιών με ρετινόλη της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Lierac Αφρός Ντεμακιγιάζ La Mousse Nettoyante 200ml

Αφρός ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ανάλαφρη υφή που απλώνεται με κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο και ξεπλένεται με νερό. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Τύπος: Αφρός

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Chilly's Coffee Cup Gradient 0.34lt

Θερμός-Ποτήρι που διατηρεί την θερμοκρασία του σταθερή για ώρες. Ανθεκτική κατασκευή απο ανοξείδωτο χάλυβα  υψηλής ποιότητας που διατηρεί τα αρώματα και την γεύση του ροφήματός σου.   

Origins Clear Improvement Detoxifying Cleanser 150ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Origins, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Gel

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Chilly's Gradient Monochrome Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Μπουκάλι θερμός κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι (304), που διατηρεί τα υγρά 24 ώρες κρύα ή 12 ώρες ζεστά.

Δεν γίνεται υγροποίηση

Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα

Χωρίς BPA (δεν περιέχει την βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α)

500ml – 0.36kg – 26cm x 7cm

Μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος (vacuum)

Βιδωτό καπάκι για αεροστεγές & χωρίς διαρροές κλείσιμο

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί διατηρεί ικανοποιητικά την θερμοκρασία του και κλείνει καλά χωρίς διαρροές.

Darphin Essential Oil Elixir Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask 50ml

Η μάσκα Elixir Aux Huiles Essentieles Masque Huile Detox Anti-Stress της Darphin αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα σημάδια του στρες και του άγχους. 

Η σύνθεσή της περιέχει αιθέρια έλαια vetiver, λεβάντα, γεράνι και μαντζουράνα.

Chilly's Artist Rainbows Galore Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο