• Reduced price

Jowae Eau Micellaire Demaquillante 2x400ml

Κωδικός:

Μάρκα: JOWAE

€26.90
€21.52 -20%
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Quest Immune Q Life Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό των πιο σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Nuxe Sun Tanning Oil for Face and Body SPF10 150ml

Λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο & σώμα που προσφέρει χαμηλή προστασία με SPF10. Προστατεύει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία UVA/UVΑ και τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα προσφέρει λαμπερό μαύρισμα. Περιέχει υάκινθο και ηλίανθο, ενώ δεν περιέχει parabens.

Quest Pregnall Bio Plus 30 κάψουλες & 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής διπλής συσκευασίας που συνδυάζει τις πολυθρεπτικές ταμπλέτες Pregnall bio-grow με DHA κάψουλες, προσφέροντας ενισχυμένη διατροφική υποστήριξη στη μέλλουσα μητέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗ 01/2024

Προσθήκη στη Σύγκριση menu Munchkin Catch & Score Hoop

Αποκτήστε δύο κλασικά παιχνίδια μπάνιου μαζί, βοηθώντας στην ανάπτυξη συντονισμού χεριών-ματιών, προσφέροντας παράλληλα μια καλή διασκέδαση στο μπάνιο. Αυτό το διασκεδαστικό σετ περιλαμβάνει μια λαβή πολύ εύκολη στο πιάσιμο για τα μικρά χεράκια και 3 μπουγελόφατσες. Το μικρό σας θα διασκεδάσει προσπαθώντας να ψαρέψει τις μπουγελόφατσες καθώς επιπλέουν. Και όταν θέλουν μια νέα πρόκληση, χρησιμοποιήστε τη βάση με το δίχτυ ως μπασκέτα και σκοράρετε με τις μπουγελόφατσες! Η διπλή χρήση σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα και τον έξυπνο σχεδιασμό κάνουν αυτό το παιχνίδι απόλαυση!

 

Δύο διασκεδαστικά παιχνίδια μπάνιου μαζί: «απόχη για ψάρεμα» και μπάσκετ

Σπρώξτε κινούμενους χαρακτήρες ή αναρροφήστε το δίχτυ στην μπανιέρα για ένα παιχνίδι μπάσκετ για μπάνιο

Κατάλληλο από 12m+

Korres Vetiver Root Ανδρικό Σετ με Eau de Toilette 2τμχ

Σαν μυρωδιά εύφορου χώματος και νοτισμένου ξύλου. Αναζωογονητικό και δροσερό. Το vetiver συναντά νότες από λεβάντα, κέδρο και πράσινο τσάι.

Vetiver: Πλούσιο, ζεστό και αισθησιακό, το αιθέριο έλαιο αυτού του ασιατικού φυτού είναι γνωστό στην Ινδία ως το “έλαιο της ηρεμίας”.

Πράσινο Τσάι: Αγνό και γήινο, το πράσινο τσάι χαρίζει μία αναζωογονητική αίσθηση. Ένα αρωματικό μείγμα που ενεργοποιεί τη δημιουργική σκέψη, που γίνεται πηγή έμπνευσης, όπως υπαγορεύει η τέχνη της απόλαυσης του τσαγιού.

Κέδρος: Με καταγωγή από τα βουνά του Άτλαντα της Αλγερίας και του Μαρόκου, αιωνόβιο δέντρο και περιζήτητο από την αρχαιότητα για το άρωμα και την αντοχή του. Το ζεστό, πλούσιο άρωμα του κέδρου τονώνει τις αισθήσεις και χαλαρώνει το πνεύμα.

Origins GinZing 24ωρο Ενυδατικό Gel Προσώπου για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες κατά των Ρύπων 50ml

Ελαφριά ενυδατική κρέμα με σύνθεση που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες. Η ευεργετική Καφεΐνη & το Ginseng χαρίζουν φωτεινότητα και αναζωογόνηση, ενώ η τεχνολογία Hydra-Hug βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας.