• Reduced price

M Cosmetics 24h Face Cream Light Texture 50ml

Κωδικός:

Μάρκα: MEDICAL

€48.00
€31.20 -35%
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

CeraVe Eye Repair Cream 14ml

Η CeraVe Eye Repair Cream μειώνει την εμφάνιση μαύρων κύκλων και σακουλών. Βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού. Με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ

Orchard Bus Stop

Τρέξτε προς το σταθμό του λεωφορείου, παίρνοντας και αφήνοντας επιβάτες καθώς πηγαίνετε! Ρίξτε το ζάρι για να μετακινήσετε το λεωφορείο σας γύρω από τον πίνακα είτε σε ένα τετράγωνο πρόσθεσης ή αφαίρεσης. Οι παίκτες περιστρέφουν τον περιστρεφόμενο πίνακα για να καθορίσουν τον αριθμό των επιβατών που θα επιβιβαστούν ή αποβιβαστούν από το λεωφορείο τους

A Little Lovely Company Vehicles Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Γαλάζιο

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε γαλάζιο χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Jabadabado Βαλιτσάκι Με Σκυλάκι Και Αξεσουάρ

Παιχνίδι από την εταιρία Jabadabado με το οποίο το παιδί ξεκινά να αναπτύσσει την φαντασία του και να καλλιεργεί τις κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητές του. Όλα τα παιχνίδια ρόλων και μίμησης είναι στον πυρήνα τους εκπαιδευτικά και προσφέρουν στο παιδί ένα διασκεδαστικό τρόπο ώστε να μαθαίνει καινούργια πράγματα παίζοντας.

Lierac Hydragenist Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Κρέμα Hydragenist της εταιρείας Lierac για το περίγραμμα των ματιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Υφή: Κρέμα

• Όγκος: 15 ml