• Reduced price

FREZYDERM - ACTIVE Sun Screen Lip Balm SPF50+ - 15ml

Κωδικός:

Μάρκα: Frezyderm

€6.90
€4.14 -40%
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

2 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Sunissime Anti-Aging Global Milk Αντηλιακή Λοσιόν για το Σώμα SPF30 σε Spray 150ml

Το αντηλιακό της Lierac είναι σε μορφή λοσιόν, με λεπτόρευστη υφή που απλώνεται εύκολα και προορίζεται για το σώμα. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Pharmasept Heliodor After Sun Lotion για το Σώμα 200ml

Ενυδατική λοσιόν της Pharmasept για την φροντίδα του δέρματος μετά από την έκθεση στον ήλιο. Κατά την εφαρμογή δημιουργείται μια αίσθηση ανακούφισης στην επιδερμίδα που μπορεί να είναι ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη από τον ήλιο, το θαλασσινό αλάτι ή και τη σκόνη. Παράλληλα, μειώνεται το αίσθημα καψίματος και ενεργοποιείται η φυσική επανόρθωση από μικροερεθισμούς. Έχει ελαφριά υφή και είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Pharmasept Heliodor Face SPF50 50ml

Το αντηλιακό της Pharmasept είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

Pharmasept Αδιάβροχο Παιδικό Αντιηλιακό Σετ "Heliodor"50spf & Δώρο Παιδικό Αφρόλουτρο 250ml για Πρόσωπο & Σώμα

Παιδική αντηλιακή κρέμα για πρόσωπο & σώμα, υψηλής προστασίας SPF 50, η οποία συνοδεύεται από παιδικό αφρόλουτρο καθημερινής χρήσης, κατάλληλο για σώμα, πρόσωπο και ευαίσθητη περιοχή.

Heliodor Kids Sun Cream Spf50 150ml: Δρα αμέσως μετά την επάλειψη, έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση, ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή, δεν αφήνει λευκά ίχνη, είναι ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος έναντι των βλαβερών ακτινών (UVA, UVB, ΙR ακτινοβολία και blue light).

Kids Soft Bath 250ml: Με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που απομακρύνουν αποτελεσματικά ρύπους και απαλλάσσουν από δυσάρεστες οσμές και πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά που δεν ξηραίνουν ή ερεθίζουν την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Helenvita Sun High Protection Αδιάβροχη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF30 50ml

Το αντηλιακό της Helenvita είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Το εκχύλισμα του φυτού Φυσαλίδα προστατεύει την επιδερμίδα από την IR ακτινοβολία, υπεύθυνη για τη θερμική γήρανση ενώ παράλληλα μειώνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την συνεχή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία