• Reduced price

Frezyderm Sun Screen Mousse SPF30 200ml

Κωδικός:

Μάρκα: Frezyderm

€25.60
€15.36 -40%
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

9 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Froika Hyaluronic SilkTouch Sunscreen Tinted Light Cream Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 40ml

Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα λόγω του υαλουρονικού οξέος ενώ ταυτόχρονα έχει αντιρυτιδικό αποτέλεσμα αφού οι ρυτίδες, οι ατέλειες και τα σημάδια ακμής γίνονται λιγότερο ορατά. Παρέχει αποτελεσματική κάλυψη των ατελειών του δέρματος όπως η ακμή και οι δυσχρωμίες. Έχει μη λιπαρή υφή και αποτελεί ιδανικό προϊόν για την καθημερινή ενυδάτωση, τη φροντίδα και την εξυγίανση του δέρματος αφήνοντας ένα μεταξένιο ματ αποτέλεσμα.

Lierac Sunissime Anti-Aging Global Milk Αντηλιακή Λοσιόν για το Σώμα SPF30 σε Spray 150ml

Το αντηλιακό της Lierac είναι σε μορφή λοσιόν, με λεπτόρευστη υφή που απλώνεται εύκολα και προορίζεται για το σώμα. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Vichy Ideal Soleil Luminosity Protective Solar Water Αδιάβροχη Αντηλιακή Λοσιόν για το Σώμα SPF30 σε Spray 200ml

Aντηλιακό water spray που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία που αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καθαριότητας. Δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Σύνθεση εμπλουτισμένη με φυτικής προέλευσης β-καροτένιο που βελτιώνει την ομοιομορφία της επιδερμίδας και βελτιστοποιεί το μαύρισμα.

Vichy Ideal Soleil After Sun Milk 300ml

Γαλάκτωμα για ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο χωρίς λιπαρή υφή, με διακριτικό άρωμα για ανακούφιση και φρεσκάδα σε κάθε εφαρμογή.
Η καθημερινή φροντίδα μετά τον ήλιο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

Pharmasept Αδιάβροχο Παιδικό Αντιηλιακό Σετ "Heliodor"50spf & Δώρο Παιδικό Αφρόλουτρο 250ml για Πρόσωπο & Σώμα

Παιδική αντηλιακή κρέμα για πρόσωπο & σώμα, υψηλής προστασίας SPF 50, η οποία συνοδεύεται από παιδικό αφρόλουτρο καθημερινής χρήσης, κατάλληλο για σώμα, πρόσωπο και ευαίσθητη περιοχή.

Heliodor Kids Sun Cream Spf50 150ml: Δρα αμέσως μετά την επάλειψη, έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση, ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή, δεν αφήνει λευκά ίχνη, είναι ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος έναντι των βλαβερών ακτινών (UVA, UVB, ΙR ακτινοβολία και blue light).

Kids Soft Bath 250ml: Με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που απομακρύνουν αποτελεσματικά ρύπους και απαλλάσσουν από δυσάρεστες οσμές και πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά που δεν ξηραίνουν ή ερεθίζουν την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.