Hipp Γάλα Bio Combiotic 1 600gr

Κωδικός:

Μάρκα: HIPP

€17.93
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Sophie La Girafe Sophie La Girafe Gift Box 1 τμχ

Η Σόφι, η καμηλοπάρδαλη, σε μορφή μασητικού διεγείρει και τις 5 αισθήσεις του μωρού:

  • Όραση: Οι σκούρες και με μεγάλη αντίθεση βούλες σε όλο το σώμα της Σόφι, προσελκύουν την προσοχή του και ερεθίζουν την όραση του μωρού
  • Ακοή: Το μωρο χαίρεται με τη σφυρίχτρα στο σώμα της Σόφι, αλλά παράλληλα ερεθίζεται και η ακοή του
  • Αφή: Η απαλή αίσθηση της Σόφι διεγείρει ψυχολογικές και συναισθηματικές αντιδράσεις που καταπραϋνουν το μωρό και προωθούν την υγιή του ανάπτυξη και ευφορία
  • Όσφρηση: Η ιδιαίτερη μυρωδιά του καουτσούκ διεγείρει την όσφρηση
  • Γεύση: Η απαλή υφή της Σόφι και τα πολλά μασώμενα μέρη της δίνουν στο μωρό τεράστια ανακούφιση στα πονεμένα ούλα του, κατά τη διάρκεια της οδοντοφυϊας

Froika Hyaluronic SilkTouch Sunscreen Tinted Light Cream Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 40ml

Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα λόγω του υαλουρονικού οξέος ενώ ταυτόχρονα έχει αντιρυτιδικό αποτέλεσμα αφού οι ρυτίδες, οι ατέλειες και τα σημάδια ακμής γίνονται λιγότερο ορατά. Παρέχει αποτελεσματική κάλυψη των ατελειών του δέρματος όπως η ακμή και οι δυσχρωμίες. Έχει μη λιπαρή υφή και αποτελεί ιδανικό προϊόν για την καθημερινή ενυδάτωση, τη φροντίδα και την εξυγίανση του δέρματος αφήνοντας ένα μεταξένιο ματ αποτέλεσμα.

Fresk Παιδικά Παπουτσάκια Θαλάσσης Καφέ

Τα παπουτσάκια θαλάσσης πέρα από άκρως χρηστικά, έχουν σχεδιαστεί και για να παρέχουν άνεση στα παιδικά ποδαράκια. Προσφέρουν ασφάλεια μέσα στη θάλασσα, αποτρέποντας τους τραυματισμούς από αχινούς, πέτρες και βράχια, επιτρέποντας στο παιδί να αισθάνεται σιγουριά όταν πατάει έχοντας την ελευθερία να εξερευνεί. Η χρηστικότητά τους δεν περιορίζεται μόνο μέσα στο νερό αλλά κι έξω από αυτό. Το παιδί θα περπατάει άνετα στην παραλία χωρίς να ανησυχείτε ότι θα καεί ή θα πατήσει κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι, της εταιρίας Fresk, διατίθεται σε καφέ χρώμα. Επιτρέπει στο παιδί να αλωνίζει στα πέρατα, ικανοποιώντας την δημιουργικότητα και την περιέργειά του.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!

Origins Plantscription Power Anti Aging Cream SPF25 50ml

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης με δείκτη προστασίας SPF25 που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Συμβάλλει ορατά στην ανάκτηση της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα, που διαρκεί περισσότερο.

Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.

Youth Lab. Tight Me Up Value Set

Σετ Καλλυντικών με Serum / Μάσκα Ματιών.Σετ αντιγήρανσης με ορό προσώπου που ενισχύει τη σύνθεση των δομικών συστατικών της επιδερμίδας και επαναφέρει τη λάμψη και μάσκες ματιών από υδροτζέλ για πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών.

Chilly's Thermos Sports Pastel Green 500ml

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιεί ενισχυμένη μόνωση από διπλό τοίχωμα προκειμένου η θερμοκρασία του περιεχομένου να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα θερμός μονού τοιχώματος. Με το επιστόμιο θα μπορέσετε να πιείτε το ρόφημά σας χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσετε το καπάκι. Ιδιαίτερα βολικά σε περιπτώσεις γυμναστικής ή άθλησης.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt