• Reduced price

Origins Plantscription Power Anti Aging Cream SPF25 50ml

Κωδικός: 717334203624

Μάρκα: ORIGINS

€87.75
€50.90 -42%
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

717334203624
1 Item
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Darphin Αφρός Καθαρισμού Intral Cleansing Mousse A La Camomille για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 125ml

Καθαριστικό σε μορφή αφρού, που αφαιρεί με ήπιο τρόπο ρύπους και μακιγιάζ και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καθημερινή της φροντίδα. Σέβεται την ισορροπία και την ευαισθησία του δέρματος, και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και απαλή.

Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser 150ml

Κρέμα απολέπισης της Origins κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Origins Plantscription Anti Aging Power Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Κρέμα Plantscription Anti Aging Power της εταιρείας Origins για το περίγραμμα των ματιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Υφή: Κρέμα

• Κατάλληλο για Vegan

• Όγκος: 15 ml

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Night Balm 50ml

Balm Νύχτας για θρέψη και ενυδάτωση
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτό το balm νύχτας ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ δίνει στο δέρμα απαλότητα και ανακούφιση. Το πρωί, τα σημάδια κούρασης μειώνονται, το δέρμα φαίνεται λιγότερο χαραγμένο και πιο φωτεινό. Με τον καιρό το δέρμα γίνεται πιό δυνατό και ελαστικό.

Chilly's Artist Rainbows Galore Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Revitalizing Serum 30ml

Serum θρέψης και αναζωογόνησης
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτός ο ορός με τη βελούδινη αίσθηση βελτιώνει ορατά την υφή του δέρματος.
 
Η φόρμουλά του είναι ενισχυμένη με το Micro Υαλουρονικό οξύ, βοτανικής προέλευσης για ένα πιο oχυρωμένο δέρμα: απαλότερο, πιο σφρυγιλό και λιγότερο λεπτό.
 

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 100ml

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης που δεν αφήνει λιπαρότητα. Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και έχει ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιήστε όλο το χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μετά την ηλιοθεραπεία.

Origins GinZing Glow-Boosting Gel Moisturiser 50ml

Ελαφριά ενυδατική κρέμα με σύνθεση που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες. Η ευεργετική Καφεΐνη & το Ginseng χαρίζουν φωτεινότητα και αναζωογόνηση, ενώ η τεχνολογία Hydra-Hug βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας.

Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15ml

Κρέμα filler βασισμένη στην αισθητική τεχνική των ενέσεων βοτουλινικής τοξίνης που προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων ρυτίδων: εγκατεστημένες γραμμές, γραμμές έκφρασης και γραμμές αφυδάτωσης

Darphin Intral 24ωρη Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για Ευαίσθητες Επιδερμίδες κατά της Ερυθρότητας 50ml

Διάφανη ασπίδα προστασίας του ευαίσθητου δέρματος, που αναπνέει και προστατεύει την επιδερμίδα από την περιβαλλοντική ρύπανση. Φόρμουλα από 100% ορυκτά φίλτρα UVA/UVB, με λεπτόρευστη υφή, φυσικές μεταλικές χρωστικές ουσίες και αόρατο φινίρισμα, που αφήνει την επιδερμίδα απαλή, φωτεινή και απόλυτα προστατευμένη.