• Reduced price

DARPHIN Youthful Radiance Camellia Mask 75ml

Κωδικός:

Μάρκα: DARPHIN

€57.00
€27.36 -52%
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

FILORGA PIGMENT PERFECT 30ML

Ένα τρίο επαναστατικών δραστικών συστατικών ενεργούν σε συνδυασμό ώστε να επιδιορθώνουν την εμφάνιση των χρωματικών κηλίδων. Το εκχύλισμα λυκίσκου μειώνει την παραγωγή μελανίνης ώστε να μειωθούν ορατά το μέγεθος και η ένταση των χρωματικών κηλίδων. Η νέας γενιάς βιταμίνη C, στην πιο σταθερή μορφή της, βελτιώνει την επιδερμίδα και την προφυλάσσει από την ακτινοβολία για δέρμα πιο φωτεινό. Ένα φυτικό εκχύλισμα με δράση κατά των ελεύθερων ριζών αλλά και με αντιερθιστικές ιδιότητες προστατεύει το δέρμα από τα στίγματα που οφείλονται στο έντονο στρες.

Χρήση 12 εβδομάδων τουλάχιστον για ορατά αποτελέσματα 

Chilly's Coffee Cup Gradient 0.34lt

Θερμός-Ποτήρι που διατηρεί την θερμοκρασία του σταθερή για ώρες. Ανθεκτική κατασκευή απο ανοξείδωτο χάλυβα  υψηλής ποιότητας που διατηρεί τα αρώματα και την γεύση του ροφήματός σου.   

Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser 150ml

Κρέμα απολέπισης της Origins κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα νύχτας που ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Lierac Homme Anti-rides 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Lierac είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream