• Reduced price

Frezyderm Oxygen Pro Mouthwash 250ml

Κωδικός: 16761

Μάρκα: Frezyderm

€10.60
€7.42 -30%
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

16761
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

A.Vogel Rheuma (Atrogel) Gel 100ml

Η άρνικα περιέχει αιθέρια έλαια, τερπενικές λακτόνες, αλκαλοειδή, φλαβονοειδή, πολυακετυλένια και ταννίνη, δραστικά συστατικά με αντιφλεγμονώδη και ισχυρά παυσίπονη δράση.

Frezyderm Crilen After Nip 30ml

Απαλό gel που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από το τσίμπημα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Εφαρμόζεται τοπικά μετά το τσίμπημα, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα και κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν παρουσιάζει αντιδράσεις φωτοευαισθησίας. Είναι κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες. 

La Roche Posay Toleriane Sensitive Prebiotic Moisturiser 40ml

Λεπτόρρευστη ενυδατική κρέμα προσώπου με πρεβιοτικά που ανακουφίζει το δέρμα από τα συμπτώματα ευαισθησίας. Ενυδατώνει για 48 ώρες. Επανορθώνει και προστατεύει τον επιδερμιδικό φραγμό. Εφαρμόστε σε πρόσωπο και λαιμό πρωί και βράδυ.

Frezyderm Hair Force Lotion Extra 100 ml

Λοσιόν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Αντιμετωπίζει την τριχόπτωση οποιασδήποτε αιτίας (χρόνια τριχόπτωση, ανδρογενετική αλωπεκία) , την αραίωση, την εποχική αντιδραστική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά. Προσφέρει ενδυνάμωση των θυλάκων, ενίσχυση τριχοφυΐας και οξυγόνωση των κυττάρων. Ενισχύει τα άτονα και αδύναμα μαλλιά.